Ako i vi spadate među roditelje koji za svoju decu žele samo ono što je najbolje, onda ste sigurno prepoznali kvalitet domaće garderobe, koja je dizajnirana i proizvedena upravo u našoj zemlji da bude po meri našoj deci.

U Srbiji postoje domaći brendovi, koji strogo vode računa o kvalitetu materijala, kvalitetu izrade i dizajnu. Upravo zbog toga imaju ponudu najbolje domaće garderobe za decu svih uzrasta: divne, pamučne majice za decu, moderne i kvalitetne komplet trenerke za decu od 1 do 16 godina, casual i svečane haljine za devojcice, helanke, pidžame, veš i čarapice, kao i tople jakne i nepromočivi prsluci za decu svih uzrasta. 

Majice za decu i komplet trenerke za decu – idealna kombinacija

Pamučne majice za decu nose se doslovno tokom cele godine. Tokom leta, pamučno platno majica izuzetno je prijatno za nošenje, ne izaziva alergijsku reakciju, te je idealno za i za sasvim male bebe i decu sa alergijama i osetljivom kožom. Majice za decu proizvode se sa kratkim i dugačkim rukavima, moderno su dizajnirane, u svim bojama, sa atraktivnim aplikacijama i uklapaju se u svaki modni stil. 

Ako kombinujete majice i komplet trenerke za decu obezbedićete detetu udobnost, komfor i nesputanu slobodu pokreta tokom celodnevnog nošenja. Ovakvim izborom napravili ste dobitnu kombinaciju za šetnje, treninge, sportske aktivnosti, za boravak u vrtiću ili školi. Kvalitetne komplet trenerke za decu šivene su od finog pamuka sa elastinom, pa su udobne i izdržljive. Zbog sirovinskog sastava materijala trpe veliki broj pranja i peglanja i neće se izbledeti ili deformisati. To je pravi blagoslov za sve mame. Ako komplet trenerke za decu imaju gornji deo sa rajsferšlusom klinci ga mogu nositi tokom različitih sezona kao duks ili jaknicu, a mogu ga kombinovati i sa farmerkama, što je izuzetno praktično.

Zimska kolekcija: jakne i prsluci za decu

Zima polako prolazi, ali hladni dani još uvek nas teraju da nosimo toplu garderobu. Zimske jakne već sada su na popustu, pa možete obezbediti dete za sledeću sezonu. Izaberite one koje su proizvedene od materijala koji ne propušta kišu ni vetar, štepane tako da se punjenje ne raziđe, sa toplim kapuljačama i modernim dizajnom.

Ako vas zanimaju prsluci za decu, nađite one koji su šiveni od nepromočivog materijala, sa ispunom od koflina (najkvalitetnija poliesterska vata) izuzetno tople, udobne i lake. Najbolji su oni koji su postavljeni tankim, mekim krznom ili baršunasto nežnom postavom, jer će se u njemu vaše dete osećati sigurno i uživati i u toploti i u osećaju. Kvalitetni prolećni prsluci za decu provereno imaju rajsferšluse koji će trajati sve dok prsluk ne omali (još jedno olakšanje za mame), funkcionalne kapuljače i dostupni su u  sportskoj, casual i romantičnoj cvetnoj varijanti.

Haljine za devojčice – uvek najbolji poklon

Ako želite iznenaditi svoju ćerku, haljine za devojčice izrađene u kombinaciji sjajnog konca, nežne čipke i svetlucavog tila, raznih boja i zaista raskošnih modela, su pun pogodak. Ako birate princezi haljinu za svaki dan preporučujemo komforne i udobne pamučne duks-haljine za devojčice koje se nose čak i sa helankama i farmerkama, a za casual stil nezaobilazne su karirane pamučne i svevremenske teksas haljine kojima ni jedna mama a ni mlada dama neće odoleti. Dakle, haljina je uvek savršen poklon za devojčicu.

Birajte domaću garderobu za svoje dete – birajte najbolje.