Zima se polako predaje I na scenu stupa proleće koje smo svi tako željno čekali. Odlične vesti su da nam ovo proleće donosi novu energiju, ljubav, toplinu i iskrene emocije. Mart, april i maj biće meseci u kojima nas očekuju nas nove mogućnosti koje će nam poboljšati kvalitet života.

Ovan –  Stižu vesti koje će vam se svideti

Ovo proleće je dobro vreme da preuzmete inicijativu u poslu – da promenite profesiju ili neki svoj hobi pretvorite u unosan biznis. Kad je ljubav u pitanju, usamljeni pripadnici znaka bi trebalo da maksimalno iskoriste povoljne prilike tokom čitavog marta, aprila I maja. Budite spremni za neočekivane vesti od nekih dalekih rođaka – po svoj prilici, biće odlične!

Bik – Srećan splet okolnosti vodi do uspeha

Bikovi su spremni na krupne odluke poput zajedničkog života ili venčanja. Kada je posao u pitanju, maj će vas oduševiti – slede neverovatni događaji I prijatna iznenađenja, prilike će se otvarati jedna za drugom, a dobre vesti će se samo nizati. Srećan splet okolnosti stvoriće nove šanse. Uživajte I spremite se za kraj proleća kada sledi uspeh.

Blizanci – Najbolje vesti tiču se ljubavi

U prvoj polovini marta sve će biti u znaku romantike. Zvezde su na vašoj strani, pa ćete konačno moći da ostvarite baš sve što ste želeli. Takođe, ovog proleća vas očekuje veći priliv novca, samo treba da se potrudite da se istaknete na poslu. U početku će delovati previše komplikovano I naporno, ali će se na kraju isplatiti.

Rak – Nećete imati briga ovog proleća, zvezde vas čuvaju

Za usamljene rakove, proleće sprema iznenđenje. Ljubav se možda neće desiti na prvi pogled, ali nema sumnje da će je biti. Što se posla tiče, zvezde Vas ovog proleća štite od bilo kakvih problema. Uspeh u poslu je izvestan, ali to će zahtevati istrajnost i doslednost. Najbolje prilike očekujte u maju.

Lav – Ako ste spremni da priznate greške, stižu Vam dobre vesti

Dolazi period praštanja – i drugima, i sebi. Dobre vesti su da za Lavove koji su spremni da priznaju svoje greške pozitivna promena mnogo lakše dolazi. Finansijska situacija se može značajno popraviti, a vratićete I neke dugove. U ljubavi budite što iskreniji I prema sebi I prema partneru.

Devica – Neobična romansa čeka one koji su singl

Zvezde obećavaju uspeh na poslovnom planu. Za vas je ovog proleća najvažnije da pokažete istrajnost I na taj način prevaziđete svaku prepreku,a dobre vesti su da se istgrajnost uvek isplati. Zvezde savetuju I da obnovite stare poslovne veze. Za slobodne predstavnike znaka moguća je romansa na poslu, pa vas već u martu očekuju večeri koje ćete pamtiti.

Vaga – Za Vas najvažnije vesti početkom proleća!

Porodične Vage će konačno osetiti da su spremna za proširenje porodice, pa će ih na ovom polju sačekati najlepše I najvažnije vesti već početkom proleća. Usamljene Vage će impulsivno tražiti nove veze, što ne mora nužno biti loša stvar. Kada je posao u pitanju, manite se rešavanja tuđih problema I posvetite se sebi I uspeh neće izostati.

Škorpija – Preispitajte svoje prioritete

Prepreke koje će doneti prvi dani proleća su samo nova prilika da preispitate svoje prioritete. Osluškujte sebe I idite napred ka svom cilju. Slobodne Škorpije će se neočekivano zaljubiti, ali za ulazak u vezu biće potrebno strpljenje. Kraj marta savršen je za putovanja sa porodicom i prijateljima. 

Strelac – Konačno dobijate vesti koje tako dugo čekate

Od marta do maja Strelčevi će konačno moći da reše pitanja koja ih dugo muče. Imaćete mnogo poslovnih poluda, ali vi ne odustajte od svojih ciljeva, jer ona prava sada zasigurno dolazi. Kada je ljubav u pitanju, Pojaviće se osoba iz prošlosti I potpuno ćete se predati starim osećanjima.

Jarac – Više nego zanimljivo proleće

Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će uneti boje u vaš život. U martu i aprilu posebno pažljivije slušajte sopstvenu intuiciju I nećete pogrešiti, koliko god vam situacija sa novom osobom bila nepoznata. Važne vesti koje se tiču posla dobijate već početkom maja, a stiže I podrška uticajnih ljudi.

Vodolija – Raskid sa lošom prošlošću

Vesti o raskidu ne moraju nužno biti loše – naprotiv, raskid sa štetnim navikama je odlična vest. Oprostite sebi greške koje ste pravili, zahvalite na iskustvu i hrabro nastavite dalje. Porodičnim Vodolijama horoskop savetuje da umere nivo svojih zahteva. 

Ribe – Nastavite sa optimiznom, dobre vesti su iza ćoška

Ribe konačno mogu da se opuste i oslone na svoju srećnu zvezdu. Ovog proleća se ne zna sa koje strane će vam stizati bolje vesti, da li iz polja ljubavi ili iz poslovne sfere. Povećan priliv finansija jasno je zacrtan u aprilu. Uskoro upoznajete osobu sličnu sebi, pa vas ovog proleća očekuju duge romantične šetnje. Verovali ili ne, samo je potrebno da zadržite optimizam!