Nošenje ranca je najbolji  način da nosimo i zaštitimo laptop i druge stvari tokom svakodnevnog putovanja. Prilikom odabira morate znati šta želite i koliko vam je bitno da to bude kvalitetan ranac za laptop.

Evo predloga nekih  od najboljih rančeva za laptop.

Troubadour Apex ranac za laptop

Troubadour Apek ranac nudi savršen spoj stila, udobnosti i organizacije. Dobra zaštita od težine i oblikovane naramenice od memorijske pene  čine Apex ranac veoma prijatnim  za nošenje. Unutrašnjost ranca ispunjena je  sa mnogo pregrada tako da ne brinite da li će sve da vam stane u njemu. Glavna pregrada Apex ranca je opremljena sa dosta pregrada za vaše lične i kancelarijske potrepštine, a pregrada za laptop je odlična i tu može da stane laptop do 16 inča. Namenski odeljak za laptop od 16 inča je udobno podstavljen i ima dodatni deo za čuvanje laptopa. 

Everlane The ReNew Transit ranac za laptop

Ako tražite modernu, savremenu torbu za nošenje tereta srednje veličine za poslovne svrhe i kao ranac za potrepštine tokom nekom odmora, ovo je odličan izbor za vas. Ovaj ranac se ističe po obliku i po funkciji. Ima čvrstu, vodootpornu spoljašnjost, a potpuno metalni deo izgleda elegantno i deluje izdržljivo. Njegova spoljašnjost od recikliranog poliestera dostupna je u velikom izboru boja od vojničke zelene do svetlijih nijansi i nebesko plave.

Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i nežno oblikovanim, podstavljenim kaiševima, ovaj ranac je udoban za nošenje tereta srednje veličine, a kaiševi omogućavaju lako podešavanje za savršeno pristajanje. Prostrani prednji deo sa zatvaračem olakšava hvatanje ključeva, propusnice za javni prevoz i drugih osnovnih stvari za putovanje na posao, a u bočni džep se lako može smestiti flašica sa vodom. 

Njegov glavni deo je opremljen sa dva džepa za držanje notesa, fascikli ili tableta, kao i unutrašnjim džepom za flašu vode. Gornji deo koji se preklapa ima još jedan prostran džep sa zatvaračem i obezbeđen je nevidljivim magnetnim zatvaranjem . Deo za računare može da primi laptopove do 15 inča.

July Carry All ranac za laptop

Carry All ranac je za dobrostojeće putnike i one koji često lete. Bez obzira da li ste u kancelariji ili na aerodromu, ovaj ranac izgleda jednako luksuzno i složeno kao strukturirana torba, a ipak nudi svu udobnost i funkcionalnost ranca. Osim toga, udobno nosi teret srednje veličine i opremljen je dobro dizajniranim funkcijama za posao i putovanja. Pored dobrog izgleda, Carry All ranac je dobro napravljen i izuzetno udoba i praktičan ranac. Spoljašnjost od vodootpornog najlonskog kepera je čvrsta i zaštitna.  Njegov glavni odeljak ima deo za tablete a pored je i deo za laptop,  za računare do 16 inča.

Lululemon Everyday ranac za laptop

Ako tražite elegantnu, upadljivu i funkcionalnu torbu — a nemate previše teške opreme za nošenje — ovaj svakodnevni ranac je odličan izbor za vas. Ovo je odlična svakodnevna torba za laptop sa prepoznatljivim izgledom . Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i naborima na prednjem džepu ranca , pravougaoni oblik ovog ranca izgleda elegantno i sportski. Svi materijali od kojih je napravljen i komponente su izdržljivi i visokog kvaliteta. Ostatak ponude najboljih rančeva za laptop pogledajte ovde.