Bosch Concept Store u šoping centru UŠĆE je, po uzoru na svetske trendove, prvi u našoj zemlji uneo inovaciju u vidu uvođenja profesionalnog asistenta pri kupovini. Godinu dana rada prošlo je munjevito, i sa mnogo uspeha. Danas možemo da se pohvalimo zadovoljnim kupcima koji su u svoje domove uneli sve po savršenoj meri.

Dr Techno kao specijalista za tehniku i posebno za Bosch, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućio svim kupcima da putem jednog klika po sniženim cenama odaberu prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate!

Sve do 30.06. 2022. godine ste u mogućnosti da iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu. Zato nemojte čekati!

Kućna tehnika bez premca, po specijalnim cenama

Tokom meseca juna će svi posetioci Bosch Concept Store-a dobiti mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu i vaučere sa popustima. Njih će moći da upotrebe za narednu kupovinu, do kraja godine.

Po rođendanskim cenama smo, na posebnom linku, izdvojili grupu artikala. Na Vama je da uz samo jedan klik otrkijete proizvode koji su, povodom rođendana, vrlo povoljni.

Rođendanska ponuda meseca će se dopunjavati tokom juna.

Ostvarili smo san svakog potrošača kome je vreme važno

Bosch Concept Store je pre godinu dana doneo novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Kupac, u razgovoru sa profesionalnim savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena. Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana. Na neki način je i ostvaren san svakog potrošača – da dobije specijalizovanog prodavca i tako maksimalno uštedi vreme.

Kupovina je postala zadovoljstvo. A koristeći ovakav pristup u rođendanskim okolnostima još je veće!

ZAVIRITE u kompletnu ponudu vrhunskih proizvoda. Kupite kućne aparate koje odlikuje savršen stil i elegancija.