Zima konačno odlazi, zraci sunca postaju topli i prvi vesnici proleća izviruju iz zaostalih gomilica snega- prve visibabe, mlade rotkvice, ptičice i suva kosa iscrpljena mesecima provedenim ispod kapa i pored grejalica. Prava prolećna idila. Van svakog sarkazma, prolećni meseci za mnoge žene znače i neizbežnu posetu frizerskim profesionalcima, kako bi vratile kosi sjaj i rešile se ispucalih i oštećenih vlasi. Ovakvi tretmani su najčešće skupi, dok efekti traju samo nekoliko nedelja. 

Kérastase je luksuzna linija za negu kose koja je često izbor profesionalaca. Sada, ovi proizvodi mogu postati deo svakodnevne nege žena koje ne žele da provode sate u salonima, ali ni da žrtvuju ono što je najbolje za njihovu kosu. Svi proizvodi ove francuske ekskluzivne kolekcije su namenjeni svakom, pa i najzahtevnijem tipu kose. Ipak, ono što privlači najviše pažnje korisnica već gotovo 50 godina jesu Kérastase maske za kosu. Dokazane kao izuzetno efikasne nakon samo jednog tretmana, postale su nezaobilazni korak u stilizovanju miliona žena širom sveta.

Kerastase maske za kosu- luksuz u svakom kupatilu

Inovativni spoj jedinstvenih formula i tradicionalnih sastojaka za negu vlasi je ono što Kérastase maske za kosu izdvaja od bilo kog drugog proizvoda na tržištu. Bogata prirodna ulja dubinski prodiru u dlaku i hrane je od korena do vrhova, dok specijalna jedinjenja čine kosu zaštićenom od spoljnih negativnih uticaja. Tako kosa postaje otporna na lomljenje, krzanje i oštećenja izazvana toplotom. Ovo je sjajna vest za dame koje svakodnevno stilizuju svoju kosu. Osim univerzalno hranjivih maski, specijalni sastojci u Kerastase maskama za kosu omogućavaju svakoj ženi da pronađe proizvod baš po njenoj meri. Tako će kovrdže oživeti uz maske za negu naročito guste kose, dok će farbana kosa duže zadržati boju zahvaljujući Sisteme Capture Advanced formuli, koja će zaštiti dlaku od UV zraka i temperature. Kerastase maske za kosu su bogate prirodnim jedinjenima proteina, lipida, hijeluronske kiseline i vitamina E, koji povoljno deluju na dlaku, vraćajući joj balans koji joj oduzimaju manje kvalitetni proizvodi. 

Nežno, a snažno oružje u službi savršene kose

Kerastase maske za kosu su jedinstvene i po tome što nemaju one iritantne neželjene efekte sa kojima se svaka žena makar jednom srela. Naime, od ovako bogatih maski se često očekuje da budu agresivne i prejake za nežnu kožu glave. Megutim, Kérastase maske za kosu su mnogo više od efikasnog sredstva za borbu protiv suve i beživotne kose. One uz to nežno neguju kožu glave, pa se potpuno bezbedno mogu koristiti na celoj dužini kose. Da bi dlaka bila zdrava, jaka i sjajna, ona mora da raste iz zdravog korena. Upravo tu u pomoć priskače hijeluronska kiselina, prirodni sastojak kože i dlake, koja prodire ispod površine i dubinski hrani dlaku, uz to održavajući balans kože glave na optimalnom nivou. Prirodna ulja kukuruza, argana i kamelije neguju površinu kože glave, a vitamin E sprečava pojavu peruti i iritacije. Ovako iskombinovani, svi sastojci rade zajedno kako bi se postigla savršena formula. To takođe znači da se Kérastase maske za kosu mogu koristiti i češće, ukoliko je potrebno izboriti se sa većim oštećenjima, a bez straha da će kosa dodatno patiti pod agresivnim tretmanom.