Rieker sandale su tako dizarnirane da će vašoj nozi biti udobno. U đonu rieker sandala nalaze se mini komore ili saće koje je ispunjeno vazduhom pa otuda vazdušast đon. Rieker sandale obezbedjuju udobnosti i preporučljive su za sve osobe bez obriza na životnu dob. Rieker sandale se izrađuju u zemlji, pa ko zeli domaći proizvod može odmah da kupi bas ove sandale. Pored domaće proizvodnje, mogu se naći komadi i iz uvoza. Ljubitelji mode, svakako će uživati u udobnosti i dizajnu ove obuće.

Oblik đona Rieker sandala

Rieker sandale su lako prepoznatljive i upečatljive u prodavnicama. Lako ih možete prepoznati po specifičnom obliku đona. Blagog polukružnog oblika, izrađen od fine gume, a često presvučen i kožom. Gazište je obavezno anatomatsko, presvučeno finim materijalom, koji će obezbediti provetravanje, a sprečiti znojenje i neprijatan miris nogu.  

Tipovi Rieker sandala

Prva pomisao na sandale bila bi da je reč o obući, otvorenog tipa, sa kaiščićima preko stopala. To je tačno, ali ne i nužno. Postoje razne vrste sandala. Rieker sandale mugu biti sa otvorenim ili zatovorenim pristima, sa otvorenom ili zatvorenom petom, razni mehanizmi kopčanja, razni povezi kaišćića. Kaišići se mogu preklapati, ukrštati ili jednostavno sa strane kopčati. Sve je stvar ukusa. Takođe na tržištu se mogu naći rieker snadale izrađene od različitih materijala (kože ili platna), različitih boja, dezena. Statistički gledano klasične Rieker sandale su češće i kupovane, ali tržište nudi i one sa detaljima i za one sa malo slobodnijim duhom.

Rieker sandale bez ili sa stiklom?

Rieker sandale su sandale koje su izrađene za svačiji uskus. Dostupnost raznih vrsta modela govri o ozbiljnosti kompanije i želje da udovolji svojim kupcima. Kao što slogan kaze: „za svakoga po nešto“ tako i rieker sandale su izrađene za svačiju dušu. U ponudi su ravne ili sa štiklom. Ali kada se kaže štikla, misli se na široku lepezu vrsti štikle. Zastupljene su i često prodavane Rieker sandale sa ortopedskom štiklom. Za predstojeće leto očekuje se ekspanzija ortopedskih štikli sa zlaćastim ili svetlim bojama. Zatim, prisutne su klasične štikle, debele štikle, imitacija drvenih i slično. Takođe, moderne su i one sandale koje podsećaju na holandske klompe, sa nitnama sa strane i debelom štiklom uvučenom ka unapred. 

Muške Rieker sandale

Kada je reč o obući obično se muškarci stavljaju u drugi plan. Mada to ne bi trebalo da bude tako, obzirom da modni trenodvi ženski i muški idu u korak jedan sa drugim. Pored ženskih i muške rieker sandale su prisutne i lako dostupne na tržištu. Muške rieker sandale garantuju udobnost i lakoću pri hodu svakog muškarca. Kao kod ženskih i u muškim đonovima je ugrađeno mikro saće koje je ispunjeno vazduham i vazdušasto. Takav đon obezbeljuje udobnost. Muške rieker patike su dobro provetrene, tako da se ne može očekivati neprijatan miris. Mogu se nositi sa pamučnim čarapama ili na bosu nogu, sve je stvar izbora. 

Zaključak: rieker sandale su odličan izbor za predstojeće letnje dane. Garantuju udobnost, dobru provetrenost, minimalno znojenje noge i samim tim stvaranje neprijatnog mirisa. Lako su dostupne i po pristupačnim cenama se mogu nabaviti. Rieker sandale su sandale za celu porodicu. Tačnije od deteta, preko mame i tate, za svakoga se može odabrati željeni oblik i boja.