Koliko šuljevi mogu izazivati osećaj nelagodnosti i neprijatnosti, a samim tim onemogućavati obavljanje svakodnevnih aktivnosti, znaju svi oni koji su se nekada susreli sa ovom vrstom zdravstvenog problema ali i oni koji trenutno muče muku sa hemoroidima. 

Hemoroidi su definitivno bolest 21.veka i spadaju u vrstu hroničnih bolesti koja sve više  pogađa kako mlađu tako i stariju populaciju. S obzirom na to kolikom se brzinom danas živi, a ujedno se ne vodi dovoljno brige o samom načinu života, ne treba da nas čudi ovaj podatak. Kancelarijski poslovi koji podrazuveju prekomerno sedenje, nekada i više od osam časova dnevno, zajedno sa lošom ishranom koncipiranom na brzoj, prženoj hrani kao i preskakanju obroka, samo su neki od potencijalnih uzročnika za dobijanje hemoroida. 

Ipak, srećom, ovde se ne radi o nekom ozbiljnom zdravstvenom problemu, posebno ukoliko se na vreme počne sa lečenjem. Danas, u većini privatnih klinika možete zatražiti pomoć vaskurnog hirurga koji će vam nakon rutinskog pregleda reći u kojem stadijumu se trenutno nalaze šuljevi, kao i kakav metod lečenja se preporučuje. Hirurgija Drašković spada u jednu od vodećih klinika kada se radi o stručnosti i iskustvima zaposlenih kao i o najsavremenijim načinima za otklananje ove uporne hronične bolesti

Zbog čega bi Hirurgija dr Drašković trebala da bude vaša jedina opcija?

Ako obavite neko malo istraživanje na internetu, na prvu loptu shvatićete da se radi o vrlo moderno opremljenoj klinici koja koristi najmodernije metode koje su se pokazale kao vrlo uspešne kako kad nas, tako i u svetu, za rešavanje problema sa hemoroidima. 

Sama klinika postoji i kontinuirano radi već trinaest godina, a svaki hirurg iza sebe ima toliko uspešnih intervencija da mu se možete slobodno prepustiti i ukazati mu stoprocentno poverenje. 

Danas se ova klinika može pohvaliti sa dve operacione sale u kojima se svakodnevno obavljaju raznovrsne intervencije i operacije, čak i one najsloženije. 

Takođe, u ovoj klinici možete obaviti sve neophodne analize koje će vam biti potrebne ukoliko planirate da se lečite u njoj, od kompletne mikrobiologije, biohemije, do gastroskopije, kolonoskopije i dr. 

Ako govorimo o stručnosti hirurga iz najrazličitijih hirurških grana, rećićemo vam da Hirurgija dr Drašković u svom timu ima vrlo uspešne i profesionalno ostvarene lekare specijaliste koji su svoju karijeru gradili u nekoj od najvećih bolnica u Srbiji poput Kliničkog centra, Vojnomedicinske akademije i sl. 

Koje metoda se pokazala najuspešnijom u otklanjanju šuljeva?

Nešto što definitivno izdvaja ovu privatnu bolnicu od svih ostalih, posebno kada se radi o lečenju hemoroidalne bolesti jeste primena thd metode koja se pokazala najuspešnijom u smislu da vam jedino ova metoda može garantovati da vam se hemoroidi više nikada neće vratiti. Takođe, radi se o operaciji bez reza, što znači da se pacijent istog dana pušta na kućno lečenje. 

Mnoge druge privatne klinike nude operaciju laserskim metodom, ili primenu klasične operacije. Ipak, treba a znate da vam ove metode ne mogu u potpunosti i zauvek rešiti problem sa hemoroidima

Tako da, ukoliko vam je opercija neizbežna, onda neka vaš izbor bude upravo thd metoda koju vrlo uspešno izvode hirurzi u privatnoj klinici Drašković.