Čini se da smo, kada su kupaći kostimi u pitanju, sve videli. Toliko je trendova prošlo i vratilo se, toliko je noviteta svake godine i toliko je modela koji podsećaju jedni na druge. Ipak svake godine vlada novi trend i svake godine se iznenadimo novitetima, koji imaju funkciju da zadive prvo vas, a onda vas tako opčinjene nagnaju da ih kupite, dok kasnije imaju funkciju da zadive svakog ko prođe pored vas ili ko vas primeti na plaži.

I koliko god imali kupaćih kostima, uvek ćemo, svake godine kupiti makar jedan, čisto malo za promenu, da istaknemo nešto drugo ili da jednostavno budemo u skladu sa trendovima. I 2020. godina donosi mnogo novih detalja, koja ćemo definitivno obožavati. I ne, nije rano da o tome govorimo, jer želimo da što pre prizove lepe i sunčane dane.

Trendi jednodelni kupaći

Već godinama unazad uživamo noseći jednodelne kupaće kostime. Više to nisu oni kostimi koji su se nosili nekada davno i koji su možda malo više isticali nedostatke. Današnji jednodelni kupaći kostimi napravljeni su tako da istaknu sve ono najbolje na vama. Međutim, ovde govorimo o specifičnim jednodelnim kostimima. Dakle, radi se o onim kostimima koji su praktično sečeni na stomaku, nepravilno, tako da se vidi jedan deo ispod grudi i deo stomaka. Takođe, postoje i oni jednodelni koji kojima je praktično samo stomak oktriven. Za one najodvažnije, najekstravagantniji tip ovog modela, je onaj što jeste otvoren na stomaku, ali gornji deo prelazi samo preko pola grudi, dok je donji deo grudi otvoren. Da, pomalo je neočekivano da vidite tako nešto i možda vam se čini neprijatno, ali to je jedan od trendova, koji ćete vrlo verovatno i sami da usvojite.

Tako da jednodelni kupaći kostimi ove godine dobijaju sasvim drugačiju notu. I tačno je da smo i prošle godine neke slične komade viđali, ali ove godine će ovakvi tipovi kupaćih doći u prvi plan, jer više niko ne želi jednostavnost u tom pogledu, već svi kroz kupaći kostim želimo da se iskažemo i želimo da naš bude najlepši i najposebniji.

Elegenatni kupaći kostim

Sve se više radi na tome da kupaći kostimi budu zaista elegantni i da i na plaži izgledate damski i prefinjeno. To može da bude malo čudno ako se ode predaleko, ali ako se ispoštuju neke osnovne norme, onda imajte u vidu da ćete na plaži biti primećeni samo vi. Ovo su oni kupaći kostimi koje kada biste nosili sa suknjom niko ne bi rekao da nosite kupaći. To u oni kupaći koji imaju čak i kratke rukave, pa i kragnu oko vrata. Izgledaju kao da ste obukli elegantnu košulju i krenuli na sastanak, međutim, kada se sagleda celokupna slika vidi se da se ova elegantna kombinacija završava običnim kupaćim kostimom. I ovde su u pitanju jednodelni kupaći kostimim, samo malo drugačije dizajnirani.

Rolka kupaći

Za devojke koje vole da nose rolke, obožavaće i leto još više, jer će i tada moći da ih nose, samo naravno malo prilagođenje. Gornji delovi kupaćih kostima ili će biti kopletno zatvoreni i završavaće se kao rolka oko vrata ili će biti dekoltirani, ali će se bretele upletati i tako činiti rolku oko vrata. Ovi kupaći kostimi su toliko fashion, da vam više ništa od aksesoara neće biti potrebno na plaži. Jednostavno ćete biti toliko efektne, da ćete zadiviti i zaseniti sve. Pored toga što su fenomenalni ovi kupaći kostimi su i vrlo funkcionalni. Naime, dobri su za one devojke kojima često izlazi alergija na sunce i to na vratu i grudima. Na ovaj način zaštićeni ste maksimalno.

Boje će dominirati ovog leta

Ako ste prethodnih godina bili stegnuti kada su boje u pitanju, sada je došlo vreme da se opustite. Ove sezone boje će dominirati. I kada kažemo boje mislimo na više boja na samo jednom kupaćem kostimu. To znači da će biti kupaćih kostima sa ombre efektima, to znači da će biti kupaćih kostima sa neonskih boja i svih drugih mogućih duginih boja. Ove sezone samo je važno da se ne plašite da uskočite u nešto novo, jer gotovo svi brendovi spremaju izuzetnu paletu boja, zbog koje ne možemo da dočekamo leto i sve te prelepe sunčane dane, kada ćemo izabrati svoje boje i prošetati ih.

Animal print ni ove godine ne izlazi iz mode

Verovali ili ne, ljubav prema animal printu se nastavlja i ove godine. Već smo se sada navikli i prihvatili sve što su nam različiti dizajeri i brendovi nametnuli, ali jednostavno animal print ne možemo da ne volimo, a posebno kada ga ima u minimalnoj dozi kao što je to slučaj sa kupaćim kostimima. Tu ga ima taman toliko da zagolica maštu, a kada je animal printovi koji vuku na sve bež i braon nijanse uklope sa vašom bronzanom bojom nastaje prava čarolija. I zato će animal printovi kupaćih kostima i ove godine dominirati na svim plažama. Svejedno je da li su jednodelni ili dvodelni kupaći, svakako će biti in nositi print u svakoj mogućoj prilici.

Kupaći kostimi sa mnogo traka

Priznajemo ovi kupaći kostimi nikako nisu dobri za prve dane leta i prve dane sunčanja, te ih u tom smislu i treba izbegavati. Međutim, kada već dobijete boju, ovi kupaći kostimi biće vam omiljeni. Toliko će vam se svideti, baš zbog svih tih detalja, a što je više traka, oni će biti efektniji. Sasvim je u redu da nosite i one sa debljim i one sa tanjim trakama, šta god vam se više svidi, ali je defnitivno da u svom garderoberu treba da imate minimum jedan ovakav kupaći. Dobra stvar kod ovih kupaćih kostima je ta što na pojedinim mogu da se skinu trake, tako da mogu da budu dva u jednom. Idealno!

Minijaturni gornji delovi

Naravno da su ovi kupaći kostimi rezervisani za sve one dame koje imaju manje grudi i naravno da ih ne može svako nositi. Ali minijaturni kupaći kostimi će takođe ove godine biti u modi. Što manje materijala na sebi kako bi se istaklo telo, to je jedna od maksima. I naravno da ovakvi modeli pristaju onima koji imaju savršenu liniju, ali nemoj da te to sprečava da ih probaš, jer možda će baš tebi stajati savršeno!