Venčanje na plaži savršen je spoj slobode, ljubavi i avanture. Kada se tradicija, kao što je ceremonija sklapanja braka, susretne sa egozikom, rezultat je čisto savršenstvo! Izgovoriti sudbonosno “DA!”, pod blistavim tropskim suncem, dok vam beli pesak dodiruje stopala, a tirkizno more poziva na ljubavnu plovidbu, poseban je emotivni doživljaj. Ovako sklopnjen brak, uz venčanje na plaži, na Maldivima, sigurno će vašu ljubavnu priču uokviriti u jedinstvenu sliku koja zauvek ostaje urezana u srcu i umu.

Zašto baš Maldivi

Da li treba da pojašnjavamo? Maldivska ostrva jedna su od najlepših prirodnih lepota na ovom svetu. Bistro, plavo more, oduzima dah, stvarajući osećaj potpune slobode. A sunce… paleta najrazličitijih ružičasto-narandžastih tonova koja se uliva u beskrajnost horizonta. Priroda koja budi sva čula i miris najlepšeg tropskog cveća doprinose magičnom osećaju, koji se retko gde može doživeti. Maldivi zaista ostavljaju neponovljiv utsak, ravan pogledu u najlepši akvarel, a mir koji se na tom ostrvu doživi otvara posebne čakre. Beli pesak pod nogama i lagani tropski vetar, samo doprinose utisku savršenstva.

Da, Maldive zaista sa razlogom zovu “raj na zemlji”, jer se osećaj spokoja i ekstaze, u isto vreme, ne može pronaći gotovo nigde drugo na svetu. Osim evidentne lepote, i potpune odsečenosti od realnosti, Maldivi su odličan izbor za venčanje na plaži. Pogodna su destinacija zbog klime, pogotovo ukoliko na ludi kamen planirate da stanete početkom zime, kada su temperature na ovom ostrvu najpovoljnije. Bajka o kojoj ste oduvek maštali vrlo lako može postati stvarnost, posebno ako se odlučite za Villa Park Sun Island hotel, koji će ispuniti sve vaše fatazije. Plaža na koju ovaj hotel izlazi pogodna je kako za intimne, tako i za velike ceremonije, a na vama je samo da se odlučite na koju stranu želite da bude okrenut vaš mladenački apartman. Naravno, Villa Park Sun Island, potrudiće se da novopečene mladence ugosti kako dolikuje i pružiti dodatne pogodnosti, te je ovaj hotel savršen spoj luksuza i prirode iz koga nećete želeti da odete.

Kakve  pogodnosti pruža venčanje na plaži

Zašto se ograničiti na usiljenost tradicionalnog venčanja kada možete doživeti nešto izvanredno? Venčanje na plaži odvešće vas daleko od svakodnevnog života i ostaviće utisak koji se ne zaboravlja. Hod po belom pesaku, dok voljenu osobu držite za ruku, simbol je slobode, dok je poljubac uz zalaske sunca na Maldivima nestvaran osećaj iz snova.

Venčanje na Maldivima,  pored raskošne lepote, pruža i mogućnost presonalizacije i fleksibilnost. Ova ostrva su pogodna jer imate opciju za odabir  najrazličitijih lokacija. Bilo da se odlučite za peščanu plažu ili prelepe drvene pontone, nećete pogrešiti. Ipak, laguna u kojoj je smešten hotel Villa Park Sun Island, obećava bajku. Plaža je dovoljno velika, da primi sve vaše zvanice, a opet smeštena u laguni pruža mogućnost intime o kojoj mnogi maštaju. Dekoracija je nešto o čemu ovde ne morate da brinete, jer su boje cvetova na Maldivima nestvarne, pa je na vama samo da se odlučite želite li rajska vrata, latice na pesku ili cvetne aranžmane na stolovima kraj mora. Takođe, ne morate brinuti o dres kodu. Ležerna bela haljina, čiji se krajevi vuku po dugačkoj plaži, ili dugačka košulja koja se vijori na laganom vetru – izbor je vaš, a mi uvek kažemo “da” opuštenim varijantama.

Fotografije će biti magične, jer je takav baš svaki kutak tamo, a svakako ćete imati najposebniji album sa venčanim slikama. Vreme ceremonije je na ovom ostrvu svakako moguće izabrati, pa se tako venčanje na plaži može odigrati u suton ili u zoru. Svaka opcija ima svoje draži, a na vama je da izaberete kulisu koju stvara sunce u dodiru sa horizontom. Isto tako ovakav tip večanja biće poseban doživljaj za vaše goste, a muzika na plaži garantuje svakako najbolju žurku. Naravno, ukoliko želite intimu, nema bolje opcije od venčanja na plaži. Villa Park Sun Island hotel omogućiće vam savršenu dozu privatnosti  luksuza, pa ukoliko želite vreme samo za vas dvoje znate šta vam je činiti.

Savršen početak braka

Ono što je najbolje kod venčanja na plaži, na Maldivima, jeste to što rešavate dve stvari u isto vreme – samu ceremoniju, ali i medeni mesec. Započeti brak na rajskom ostrvu, kakvo su Maldivi, još više će vas zbližiti i probuditi i najskrivenije strasti. Sa druge strane ne morate brinuti da će ovakav tip medenog meseca biti dosadan, jer pored relaksirajućih tretmana i mirnih plaža, postoji mnoštvo drugih aktivnosti u kojima možete uživati. Ukoliko ste avanturisti ovo mesto ispuniće vaša očekivanja. Bilo da se odlučite za ronjenje, istraživanje ostrva, plovidbu brodićem ili noćni život, provod je zagarantovan!