Mnogi su u prilici da biraju poklon za rođenje bebe. Najbliža rodbina uglavnom obezbedi krupne stvari koje čine neizbežnu bebi opremu. Još dok je beba u stomaku vi ste joj napravili njen kutak pa se samo čeka rođenje kako bi porodična idila krenula. Dok je beba sasvim mala ne razmišlja se toliko o hranilici za bebe, ali I one mogu biti izbor poklona za rođenje deteta.

Hranilice za bebe uvodi najmlađe u porodične obroke

Dok je beba svakodnevno na majčinim grudima I svoje obroke upražnjava sisanjem ili uz mlečnu formulu, omiljeni ležeći položaj je nezamenljiv. Kako raste I prelazi u polusedeći položaj spremna je I za ozbiljne obroke te je vreme da potražite adekvatne hranilice za bebe. Hranilice za bebe predstavljaju deo bebinog nameštaja, samo što, za razliku od bebi kutka, ona svoje mesto nalazi na najlepšem mestu porodičnog okupljanja, trpezarijskom stolu.

 

Birajte stolicu za hranjenje bebe u skladu sa vašim prostorom

Možda volite šarenilo boja, možda ste roditelj kome sve u stanu mora biti u tonu, skockano u istom desenu. Ako je bebina omiljena igračka zeka, možda baš I zeka mora da bude na aplikaciji stolice za hranjenje. Ono što je dobro, na tržištu je zaista veliki izbor brendova I desena hranilica te sigurno ćete naći ono što vam najviše odgovara. Rukovodite se iskustvom drugih roditelja, ali birajte po sopstvenom nahođenju, jer stolica je deo vase trpezarije I porodične atmosphere I imate pravo da o njoj razmišljate kao o komadu nameštaja.

 

Kome je booster hranilica namenjena?

Možda rentirate stan, možda živite u malom prostoru te nema mesta za dodatni nameštaj pa je za vas idealno rešenje booster stolica. Veoma jednostavna za upotrebu ova hranilica za bebe koristi postojeći nameštaj, tačnije trpezarijsku stolicu. Idelana je I za put, te je lako možete prenositi iz sela u grad, na more, planinu jer ne zauzima ni mnogo mesta u gepeku a jednostavnim potezom lako se kači na svaku stolicu. Za vas nema zime niti stresa ukoliko je beba navikla da se hrani u svojoj stolici jer je ista jako mobilna što joj je velika prednost.

 

Višepoložajne hranilice su više od stolice za hranjenje beba

Za razliku od onih koji žive u malom prostoru, za sve one koji imaju velike prostorije fizički odvojene nastaje problem ukoliko trpezarija nije u sklopu kuhinje. Naime, dok mama sprema ukusne obroke za svoju bebu, najbitnije joj je da joj beba bude “na oku”. Hranilica za bebe koja ima više položaja omogućava da beba pomaže mami u kuhinji ali I ukoliko se umori, malo I dremne. Bez ometanja beba će nastaviti da spava a mama jednostavnim pokretima prebaciti bebu u ležeći položaj. Neke bebe I lako zaspe I probude se na stolici te su ovi modeli spas za mamu.

 

Drvena hranilica za bebe I stočić za igru

2 u 1 hranilica za bebu I sto I stolica za igru već duži niz godina su dostupni na našem tržištu. Dobar odnos cene I kvaliteta je nešto što dodatno privlači roditelje jer nakon što beba preraste stolicu za hranjenje ostaju sto I stolica za brojne samostalne I igre u društvu. Još dok beba koristi ovaj set kao hranilicu u isto vreme će je koristiti I kao mesto za igru. Skidanjem stolicice I okretanjem osnove hranilice koja je zapravo stočić ove drvene hranilice svake godine dolaze do sve većeg broja roditelja koji vole praktične stvari. Ujedno, novac uložen u ovakvu hranilicu se višestruko isplati samom činjenicom da će je dete koristiti desetak godina. 

 

Hranilice za bebe, cene koje su ekvivalentne njihovom kvalitetu

Ukoliko razmišljate da vam neko pokloni za rođenje vašeg deteta hranilicu za bebe ili možda vi nekome želite istu da poklonite, dobro je da znate da boosteri kreću već od 2500rsd dok višepoložajne hranilice od 5000rsd. Ne morate čak ni da idete fizički do radnje jer u online prodavnici decjisajt.rs dobićete besplatnu dostavu za sve iznose od 3999rsd. Vaše je samo da odaberete pravi model za bebironca.