Svako kupatilo ili toalet zahteva opremanje potrebnim instalacijama, sanitarijama, uređajima i galanterijom, što je način da bude funkcionalno i praktično za održavanje lične higijene. Bojleri su važan deo opreme koji obezbeđuje snabdevanje toplom vodom domaćinstva – kuće i stanove, ali i poslovne enterijere.

U modernom vremenu, ima veliki broj raznovrsnih tipova, modela i dimenzija bojlera koji se ugrađuju direktno na zidove, ili kao „skrivene“ varijante iza kupatilskog ili kuhinjskog nameštaja. Danas je posebno popularan model Ariston velis evo 80, koji ima značajan kapacitet, veliku snagu i moderan dizajn za maksimalnu opremljenost kupatila.

Važnost bojlera za domaćinstvo i poslovni prostor

U današnjem vremenu, bojleri su izuzetno važni za kupatilo, ali i za kuhinju u kojoj instalacije nisu direktno povezane za cevima koje pružaju dotok vode. Naime, prostorije koje nisu zidovima povezane za kupatilo i kuhinju, zahtevaju postavljanje bojlera za dobijanje tople vode. U kupatilu za svakodnevno održavanje higijene bojleri su važni bez obzira na kvadraturu i frekvenciju korišćenja tople vode.

Današnji bojleri imaju odličan dizajn, moderne led ekrane, specijalnu rasvetu i automatske parametre koji se podešavaju prema poterbama, tako da nema potrebe za razmišljanjem o uključivanju, temperaturi i isključivanju. Kvalitetni modeli pružaju dugotrajnost korišćenja bez potreba za zamenom ventila, grejača i drugih delova, što je veoma važno za zadovoljstvo kupaca.

Karakteristike modernih bojlera za kupatilo

Danas su bojleri za kupatilo mnogo više od uređaja koji obezbeđuje dotok tople vode onda kada je to potrebno, uz priključivanje na pogon električne energije. Upravo, Ariston velis evo 80 karakteriše minimalistički dizajn koji se savršeno „uklapa“ u svako kupatilo i izgleda potpuno vanvremenski sa inovativnom tehnologijom led ekrana, brojnih parametara i funkcija podešavanja.

Moderni bojleri danas imaju tanak oblik, čija debljina može da iznosi svega oko 20 centimetara, što odlično štedi prostor. Takođe, moguće je ugraditi ih u horizontalnom ili vertikalnom položaju, u zavisnosti od kvadrature kupatila, postojanja kosih zidova, uglova, spuštenih plafona i slično. Uz to, efikasna ušteda energije koju daju inovativni bojleri su značajna finansijska prednost.

Ariston velis evo 80 bojler – prednosti i performanse

Model kao što je Ariston velis evo 80 pruža maksimum radnih perfromansi u pogledu odličnog zagrevanja vode u kratkom roku, uz uštedu energije. Zapremina od 80 litara daje odličan dovod tople i vrele vode u kontinuitetu, sa mogućnostima podešavanja automatskog uključivanja i isključivanja nakon određenog perioda.

Uz kazan koji je izrađen od emajliranog čelika, sa mehanizmom akumulacionog toka tečnosti, Ariston velis evo 80 bojler može se postaviti u bilo koju kvadraturu kupatila, s obzirom na minimalistički dizajn. Naime, ovaj bojler ima manje dimenzije i posebno je tanak, što ga čini odličnim za manje prostorije, uz efikasno zagrevanje i čuvanje vode, bez prohromskog materijala. Savršeno se „slaže“ sa svakim stilom uređenja u kupatilu, bojama i instalacijama.

Za svaki tip prostora bitno je da postoji dotok sveže, ali i zagrejane, odnosno tople ili vrele vode, zbog čega se i biraju najbolji bojleri. Model Ariston velis evo 80 predstavlja sjajno rešenje za svaku kuću, stan, ali i poslovni prostor u kojem je važno obezbediti zagrevanje vode u kratkom roku, uz efikasne uštede električne energije.