Kreveti koji se vole

Krevet, ako je dobro izabran, biće verovatno omiljeno mesto u domu jer omogućava preko potreban odmor. Kao vrlo intimno mesto, krevet je najčešće zaklonjen od tuđih pogleda, ali to ne znači da je njegov izgled nebitan. Naprotiv, u lepom krevetu ćete se sigurno lepše osećati i to će uticati na atmosferu u spavaćoj sobi.  Dallas krevete vole sve generacije zbog njihove izuzetne udobnosti, ali i neosporne estetike.

Dallas kreveti već godinama izazivaju veliku pažnju kupaca zahvaljujući vrhunskom kvalitetu materijala i izrade. U našim salonima možete pogledati i izabrati štofove koji stoje na raspolaganju našim kupcima i tako svoj krevet dodatno personalizovati. Na taj način možete prilagoditi izgled kreveta preovlađujućem stilu i bojama u spavaćoj sobi.

Dizajnu kreveta poklanjamo veliku pažnju, naročito izgledu uzglavlja koje krevetu daje poseban šarm. Osim uzglavlja, naši kupci pokazuju zadovoljstvo kada uvide praktičnu stranu kreveta sa lepo dizajniranom kutijom za posteljinu. Okvir kreveta je izuzetno čvrst, što sprečava nastanak neprijatne škripe posle nekog vremena korišćenja.

Neki kreveti su dizajnirani u skladu sa tradicionalnim očekivanjima kupaca, dok smo kod drugih pratili sada dominantan minimalistički koncept. Jedno im je zajedničko: svi su izvrsnog kvaliteta i trajnosti.

Izbor za zdravlje

Krevet je deo nameštaja na koji se najviše koristi vremenski tokom dana i njegova svojstva su od važnosti za zdravlje. Kvalitetan krevet sa dobrim dušekom omogućava adekvatan odmor tela tokom noći i u periodu dnevnog odmora, pa je njihov izbor od velikog značaja.

Odavno je poznato da je zdrav san jedan od najbitnijih aspekata zdravog života. Pravilan položaj tela u toku sna deluje preventivno na razvoj većeg broja bolesti koštano – zglobnog sistema. Višegodišnje spavanje u lošem položaju tela neminovno ostavlja posledice po zdravlje. Loš san utiče na razvoj brojnih bolesti i patoloških stanja jer se slabi odbrambena sposobnost organizma.

Savet je jednostavan, ako želite da se budite bez bola u leđima, naspavani i odmorni, izaberite kvalitetan dušek za spavanje. Dobri kreveti i dušeci na jednostavan način, sasvim neosetno, podržavaju čoveka u težnji ka zdravom životu.

Udobnost pre svega

Udoban dušek za spavanje radi za nas na mnogo načina, ne samo kada je zdravlje u pitanju. Udobnost u spavaćoj sobi je potrebna da bi smo se opustili nakon teškog dana i zahtevnih aktivnosti. Dallas dušeci omogućavaju upravo to. Kad se smestite na udoban dušek, u svoj omiljeni kutak, problemi lako ostaju iza vas.

Kvalitetan dušek za krevetk,

Dallas dušeci za krevete su napravljeni po inovativnoj Open Cell tehnologiji koja omogućava da uživate u savršenim mikroklimatskim uslovima tokom sna. Bez obzira na temperaturu u sobi, ležeći na Dallas dušecima nećete biti u prilici da se preznojavate jer njihovo jezgro omogućava stabilno kretanje vazduha i održavanje prijatne temperature.

Naši dušeci su izuzetno stabilni i izdržljivi zahvaljujući džepičastim oprugama koje se nalaze u središnjem delu. Zahvaljujući posebno razvijenom završnom sloju, dušeci su antibakterijski i hipoalergenski, što je od velike važnosti za osobe osetljivog zdravlja i sklone alergijama. To je ujedno i najbolje rešenje za problem grinja u spavaćoj sobi koje mogu da izazovu alergijske reakcije.

Dallas dušeci se prilagođavaju vama, umesto vi njima. To se postiže zahvaljujući sjajnim svojstvima HR pene (poliuretanske pene visoke elastičnosti) koja se nalazi pri vrhu dušeka. Stepen tvrdoće dušeka birajte spram sopstvenih afiniteta i zdravstvenog stanja, a u Dallas salonima možete izabrati između šest različitih modela.