Bilo da planirate venčanje, slavlje svog rođendana ili možda krštenje deteta, jedan od glavnih zadataka jeste organizovati vrhunske svirače, koji će svojom muzikom upriličiti vaš događaj.

Zbog stvaranja izuzetno glasne i atraktivne muzike i dovođenja atmosfere do usijanja, trubači su najčešći izbor ljudi kada organizuju slavlja. 

Trubački orkestar Veseli momci – Trubači Novi Sad – poznat je po stvaranju kvalitetne muzike u svim prilikama. Uvek su spremni da uveličaju vaš važan događaj i ulepšaju trenutke veselja. 

Potrudiće se da vi i vaši gosti budete veseli dok uživate u njihovoj muzici. Sviranjem najvećih hitova na trubi, vaš važan događaj ostaće zabeležen u srcima svih gostiju, jer se događaji, generalno, duže pamte uz kvalitetan zvuk trube.

Trubači Novi Sad

Repertoar koji obuhvata razne žanrove

 

Vaše slavlje Veseli momci mogu upriličiti raznim pesmama. Njihov repertoar obuhvata razne žanrove: od narodne i strane muzike preko džez muzike do folka. Uverićete se da stvaraju vrhunsku muziku i atmosferu za pamćenje za vas i vaše prijatelje. 

Možete ih kontaktirati na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871 kako biste dogovorili termin i datum dolaska na vaše veselje. 

Trubački orkestar Veseli momci vam pružaju uslugu profesionalnog sviranja, kako biste vaše događaje dugo pamtili po kvalitetnoj muzici i dobroj atmosferi. Vaš važan događaj prepričavaće se godinama uz trubački orkestar koji će odsvirati bilo koju pesmu koja bude na vašoj listi želja.

Oni dolaze u bilo koji grad u Srbiji. Bilo da se nalazite u Novom Sadu ili možda Beogradu, Veseli momci dolaze na vašu adresu. S obzirom na to da sviraju u različitim krajevima Srbije, njihova muzika je prilagođena za razne običaje, kako bi vašim gostima priredili najbolji ugođaj. 

Trubači ovog orkestra imaju godine iskustva u sviranju. Uvek su spremni da upriliče razna slavlja našom muzikom, jer njihov repertoar obuhvata oko 1.500 pesama. Svakog dana uvećavaju postojeći repertoar učeći nove pesme i trudeći se da tako budu u toku sa novostima iz oblasti muzike. 

Stručnost u sviranju trube koja je potvrđena na festivalu u Guči

Profesionalizam trubačkog orkestra Veseli momci u sviranju trube potvrđen je na festivalu u Guči, na kom se eminentni trubači iz različitih delova Srbije takmiče za prvo mesto. Ovom prilikom osvojili su nekoliko vrednih nagrada, koje su potvrdile njihovu stručnost u sviranju kvalitetne muzike. Prema tome, ne morate se dvoumiti prilikom angažovanja trubača za vaš važan događaj. Veseli momci upriličiće svaku vrstu događaja, bilo da su u pitanju svadbe, krštenja, rođendani ili neki drugi povod koji zahteva dobru muziku. 

Budite slobodni da vi ili vaši gosti naručite bilo koju pesmu. Dolaskom na vaše veselje opravdaće njihov kvalitet, a vi ćete biti zadovoljni i shvatićete da ste napravili pravi izbor njihovim angažovanjem.  

Sviraju svu vrstu muzike za razne događaje. Mnogi klijenti koji su čuli njihovu muziku uživo, pozvali su ih ponovo da upriliče njihov sledeći događaj. 

Uvek poštuju dogovor i dolaze u tačno vreme, na mesto koje vi želite. 

Truba je od malena sastavni deo njihovih života 


Članovi orkestra počeli su da sviraju trubu još kao deca, učeći od svojih očeva kako da pravilno drže, sviraju i održavaju trubu. Učenje sviranja trube tradicionalno se prenosi s kolena na kolena, a to potvrđuje generacijsku brigu o održavanju zvuka trube u našoj zemlji. 

Nakon mnogo godina koje su bile posvećene sviranju trube, članovi orkestra danas se mogu pohvaliti svojom stručnošću u poznavanju velikog broja pesama raznih žanrova. 

Sve što treba da uradite jeste da ih kontaktirate na imejl: veselimomci@trubacinovisad.com ili na telefon: +381628156871, a oni će doći u dogovoreno vreme i upriličiti vaš srećan događaj.