Kod  dobre organizacije slavlja ili nekog važnog događaja posebna pažnja posvećuje se dekoraciji prostora u kojem se događaj realizuje. Dekoracija treba da sugeriše na poruku koju se šalje zvanicama i gostima, a sa druge strane treba da oplemeni prostor i učini ga prijatnim. Usklađeno sa tipom slavlja dekoracije mogu biti elegantne, ali i vesele i šarene ukoliko želite da naglasite opušteniju atmosferu.

Baloni kao neizostavni elemente dekoracije upravo zbog velikog izbora boja i oblika lako se uklapa u svaku dizajnersku kreaciju. Osim toga korišećnjem balona za dekoraciju na jeftin i vrlo efikasan način  oplemenjujete prostor čineći ga prijatnim za oko. U zavisnosti od tipa slavlja baloni se uklapaju prema odabranim bojama, pojedinačno ili u grupama ukoliko želite da napravite zid, stub ili luk od balona.

1. BALONI – DEKORACIJA ZA ROĐENDANE

Dekoracija rođendanskih slavlja vrlo se efektno realizuju upotrebom balona, a izborom boja i samog dizajna dekoracije naglašava se suština rođendanskog slavlja. Ukoliko je u pitanju dečiji rođendan, šareni baloni i baloni sa štampanim likovima poznatih junaka iz sveta crtanih filmova i stripova, baloni u obliku figura životinja „oživeće“ prostor unoseći u njega elemente radosti i osmeha.

Dekoracija za rodjendan

A naravno tu su i baloni u obliku brojeva koji obeležavaju godinu koja se slavi. Slavlja od posebnog značaja za porodicu i rodbinu su proslave prvog rođendana koje će vaše dete kasnije doživljavati kroz fotografije i sećanja na taj važan dan.

 

2. BALONI – DEKORACIJA ZA 18. ROĐENDAN

Proslava rođendana koje se ipak pomalo razlikuje od ostalih rođendanskih slavlja je proslava punoletstva. Događaj važan u životu svakog čoveka i prilika da se slavljeniku učini veličanstven doček u svet odraslih. Upravo zato kod dekoracije za 18. rođendan posebna se pažnja posvećuje izboru balona kojima se ukrašava prostor.

Dekoracija za 18 rodjendan

U bojama želja da se ovo slavlje učini nezaboravnim i dizajnu koji se usklađuje u zavisnosti da li slavimo slavljenici ili slavljeniku. Na raspolaganju su naravno i baloni u obliku broja 18 ili baloni štampani sa aplikacijama koji ukazuju upravo na početak punoletstva.

3. BALONI – DEKORACIJA ZA SVADBE

Dekoracije proslava venčanja balonima vrlo su efektne bez obzira da li se svečanost organizuje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Na vama je odlučite da li želite da venčanje bude graciozno, intimnije porodično ili veličanstveno, a ljudi iz BaloniBeograd.rs potrudiće se da dekoraciju uklope u vaš zahtev.

Tema svadbe može biti moderna ili retro, formalna ili neformalna, kako želite, a baloni različitih boja i oblika lako će pretvoriti ideju u dekoraciju sa jakim vizuelnim efektom. Poruke i reči kreirane od balona, baloni u obliku srca, pozadina, zid ili stub od belih balona samo su neke od dekoracija koje postaju uobičajene na modernim proslavama venčanja.

Na vama je da poželite, a profesionalci iz BaloniBeograd.rs pronaći će najefektnije rešenje za nezaboravnu dekoraciju vašeg slavlja.