Igra, zabava i igračke uvek su ono što najviše obeleži detinjstvo i odrastanje svake generacije. Ni deca u današnje vreme ne razlikuju se bitno od svojih roditelja, a mnogi roditelji još uvek pamte omiljenu igračku i čuvaju je u svom domu. 

Za radosno i ispunjeno detinjstvo vaših najmlađih, potražite najpovoljnije igračke za decu, od onih koji su jednostavno tradiocionalne, kao što su lutke, automobili, plišane i plastične životinje, do onih modernih koje su u skladu sa najnovijim trendovima industrije zabave u svetu. 

U ovoj sezoni to su zasigurno neobična huggy wuggy igračka i popit. Cena  igračaka je sasvim prihvatljiva i ne remeti  kućni budžet, pa mališane možete veoma često iznenaditi i obradovati.

A little girl is playing with a modern popit toy. A fascinating sensory toy for the development . Colorful and bright pop it toy in the form of a heart. Simple dimple

 Zabavno, opuštajuće i edukativno u jednom – popit

Cena ove naizgled veoma neobične zanimacije, uvrstila je ovu igračku među najpovoljnije igračke za decu. Pored toga što je povoljna, igračka je i sasvim bezbedna, napravljena od silikona visokog kvaliteta, bez oštrih ivica, ne sadrži opasne sitne delove, lagana je i savitljiva, veoma izdržljiva i praktična i lako je možete poneti sa sobom na putovanja ili u šetnju sa decom.

 

Šta je zaista popit?

Cena sjajne zabave nije uvek visoka, što dokazuje činjenica da se deca najbolje zabavljaju i igraju kada koriste običnu kartonsku kutiju ili pucketavu foliju. Popit je baš takav: spada u najpovoljnije igračke za decu, a garantuje mnogo sati odlične zabave i za najmlađe i za njihove roditelje.

Kako se upotrebljava popit? 

Korišćenje igračke je krajnje jednostavno: samo pustite dete da sasvim slobodno prstima pritiska mehuriće ( balončiće ), menjajući sa jedne na drugu stranu. 

Deca, igrajući se, vežbaju finu motoriku prstića, što ima veliki značaj za pravilan razvoj veština u kasnijem periodu, kao što su pisanje ili crtanje. Popit može biti i društvena igra: igrači naizmenično stiskaju neograničen broj mehurića koji se nalaze u istom nizu, a gubi igrač koji pritisne poslednji balončić. Mada na prvi pogled izgleda jednostavno i lako, ovakva igra stimuliše vaše dete da razmišlja unapred o potezima protivnika, što doprinosi boljem razvoju logičkog, misaonog procesa.

Često se desi da u rukama roditelja završi baš dečiji omiljeni popit. Cena brzog, užurbanog, savremenog načina života je neminovno prisustvo anksioznosti i stresa, a ova sasvim jednostavna dečja igračka može pomoći da se relaksirate i oslobodite napetosti jer pokazuje odlične rezultate u anti stres terapiji. Ovo je još jedan dokaz da najjednostavnije i najpovoljnije igračke za decu predstavljaju odličan izbor za zabavu, ali i za edukaciju i relaksaciju.

 

Umiljato, nežno i meko čudovište – huggy wuggy igračka

Huggy wuggy igracka, apsolutni hit među decom celog sveta, sasvim sigurno izazvala je ogroman broj rasprava, i među roditeljima i među stručnjacima. Prilično zastrašujuć izgled ovog malenog, mekanog plišanog čudovišta otvorio je diskusiju je li primereno dopustiti deci da se igraju igračkom sa jezivim osmehom i nizom šiljatih zuba. S druge strane, nije dobar ni pristup da sve sto je dobro istovremeno mora biti i lepo. 

Ako se vašem mališanu sviđa popularna huggy wuggy igračka, maleni negativac iz horor igrice Poppy Playtime napravljen od mekog, šarenog pliša, to ne treba da vas zabrinjava. Setite se svog odrastanja i  poznate bajke Lepotica i zver. Upotrebite to da objasnite svom detetu da dobre i vredne stvari u životu ne moraju uvek da izgledaju savršeno. Ali, ono što je sigurno savršeno kod ove igračke je najnežniji, baršunast zagrljaj malog čudovišta jarkih boja sa velikim rukama koje grle.

Postoji Huggy wuggy igracka koja igra, peva, svetli i vešto ponavlja reči koje izgovorimo, što je deci veoma zabavno.

Sve što vam je potrebno za zabavu i igru, za razvoj i edukaciju vašeg deteta čeka vas u najbližoj robnoj kući, gde ćete pronaći najzabavnije i najpovoljnije igračke za decu.