Neki od najpopularnijih promotivnih poklona su upaljači, USB fleš diskovi i olovke. Druga popularna kategorija su štampani reklamni tekstili, koji mogu biti sjajan način promocije vaše kompanije u raznim prilikama.

Olovke – tradicionalan promotivni poklon

Promotivne olovke su klasični promotivni poklon i uvek su bile jedan od najpopularnijih promotivnih proizvoda sa logotipom. Olovke kombinuju sve karakteristike savršenog promotivnog predmeta u jednom proizvodu: praktičnu funkciju, elegantan dizajn i nisku cenu. Pored toga, lako se mogu personalizovati štampanjem ili graviranjem, a kada su ukrašene logotipom vaše firme, predstavljaju ambasador brenda. Još jedna prednost je što se obraćaju velikoj ciljnoj grupi i savršeni su pokloni za razne prilike. Promotivne olovke mogu uključivati brojne visokokvalitetne olovke izrađene od različitih materijala, metalne i plastične olovke. Takođe, to mogu biti i premium olovke sa raznim dodatnim funkcijama na promer osvetljene olovke.

Moderni reklamni materijal

Postoje i zgodni promotivni pokloni iz asortimana elektronike. Danas su veoma popularni jer gotovo svi poseduju bar jedan pametni telefon ili tablet, tako da uvek možete raditi sa visokokvalitetnom dodatnom opremom. Asortiman elektronike nudi veliki izbor kreativnih i praktičnih promotivnih poklona. Mobilni telefoni su u stalnoj upotrebi, ako se baterija isprazni kada ste vani, promotivni proizvodi poput poverbank ili punjača mogu vam uštedeti vreme. Futrole za telefon sa logotipom nude optimalnu zaštitu za pametne telefone. Promotivni otisak u obliku logotipa ili slogana daje slušalicama i Bluetooth zvučnicima ogroman potencijal za oglašavanje koji imaju vrednost za zabavu. A USB čvorišta i USB fleš diskovi sa logotipom su još jedna garancija uspeha kada se koriste kao promotivni pokloni.

Privesci kao jedan od najpraktičnijih promo poklona

Jedan od najpopularnijih reklamnih materijala su privesci za ključeve sa logom. Zgodni su i praktični, ukrašeni otiskom logotipa popularni su na poklonima na sajmovima i savršeni su kao promotivni poklon za zaposlene i kupce. Pored klasičnih privezaka za ključeve, to mogu biti I privesci za ključeve sa otvaračem za boce i logotipom, privesci za ključeve sa čipom za kupovinu kolica, privesci za ključeve sa svetlom i privesci za ključeve sa alatom. Takođe je dobra ideja da vezice za ključeve koristite kao promotivni predmet sa odštampanim logotipom. Primaoci će videti logotip vaše firme svaki dan kada posegnu za ključevima, što će vam pomoći da povećate lojalnost kupaca i postignete impresivan efekat oglašavanja.

Promotivni tekstil

U kategoriji promotivnog tekstila možete odabrati majice sa logotipom kao i dukseve i pulovere. Takođe, dobar izbor su vezene polo majice i kape. Pomoću vezenih košulja i bluza možete svojim zaposlenima pružiti visokokvalitetnu radnu odeću koja je savršena kao reklamni medij za pojavljivanje na sajmovima. Dosledan izgled prenosi profesionalnost i jedinstvo vaše firme. Promotivni tekstil sa logotipom je zaista efikasan za privlačenje interesa potencijalnih kupaca zahvaljujući posebno velikoj oglasnoj površini, koja nudi dovoljno prostora za ličnu reklamnu poruku ili atraktivan logotip firme. Takođe je popularan i kao poklon kupcima. Kontejneri za piće kao promotivni proizvodi sa logotipom i sloganom.

Kalendari, rokovnici, torbe, kišobrani…

Štampani promotivni kalendari utiču na reklamne medije i oni su dobar način za postizanje željenog efekta oglašavanja. Što je najvažnije, promotivni uticaj personalizovanih kalendara je  dugotrajan. Stilski zidni kalendar sa logotipom ili praktični džepni dnevnik su savršeni proizvodi koji će sjajno predstaviti vašu firmu i optimalno preneti vašu reklamnu poruku. Nešto pre kraja godine, bilo bi dobro poslovnim partnerima i kupcima ponuditi mali poklon u obliku priručnog stonog kalendara ili planera sa logom kako biste im pomogli da novu godinu započnu dobro organizovani.

Notesi i rokovnici sa logotipom su uvek praktična svakodnevna pomagala. Sa lepljivim beleškama sa logotipom liste obaveza, beleške i zapisnici neće biti zaboravljeni. Predstavlja idealan promotivni poklon za posao i dom.

Torbe i ruksaci kao reklamni materijal, promotivni predmeti za putovanje su uvek interesantni i kad se personalizuju sa vašim logotipom podići će profil vaše firme. To mogu biti cegeri za višekratnu upotrebu sa logotipom, ekološke kese i torbe za kupovinu, jer su održive i ekološki prihvatljive a uvek dobro dođu u svakodnevnom životu.

Kišobrani koji se koriste kao promotivni predmeti osiguravaju da vaša firma ostavi pozitivan utisak i u najtežim danim.  Za primaoca poklona savršeni su dodatak u lošem vremenu i često štede dan. Štampanje logotipa na promotivnom artiklu efikasan je način širenja vaše reklamne poruke jer logotip upada u oči prolaznika. Dobra je ideja da uvek imate nekoliko štampanih kišobrana pri ruci u svojoj radnji i ponudite ih kupcima koji budu uhvaćeni kada iznenada počne kiša. Ovaj ljubazni gest će vam doneti dobru volju i poverenje kupaca i doslovno pokazuje da ih nećete ostaviti na kiši.