Do kraja letnje sezone ostalo je još sasvim dovoljno vremena za sve one koji do sada nisu bili u prilici da isplaniraju godišnji odmor i odu na njega. Iako su mogućnosti veoma široke a ponuda i dalje raznovrsna, u daljem tekstu ćemo se malo više pozabaviti onima čiji je izbor pao na crnogorsko primorje.

Razlozi za to su mogu biti brojni, nepostojanje jezičke barijere, promotivne avio karte, manje pograničnih formalnosti, povoljne cene smeštaja ili opuštanje u poznatom okruženju, za one koji su navikli da tradicionalno letuju u Crnoj Gori. Ukoliko i vi spadate u one koji vole plaže, nacionalnu kuhinju i klimu naših južnih suseda, obradovaće vas mogućnost da do tamo stignete veoma brzo, udobno i sasvim povoljno.

Promotivne avio karte za Tivat

Iako odlazak na more sopstvenim kolima pruža osećaj slobode kretnanja i istraživanja, uz nezavisnost od lokalnih prevoznika, ipak su tu umor od višesatne vožnje, gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama, kao i večito pitanje parkinga. Slično je i sa autobuskim prevozom ili putovanjem vozom, s jedne strane lišava vas briga o automobilu i vožnji uopšte, ali se zato neizbežno nameće ptanje komfora tokom puta, buđenje u sred noći i čekanje zbog pasoške  kontrole i na kraju svega potreba za dodatnim prevozom ukoliko autobus ne staje u blizini smeštaja koji ste rezervisali. 

Imajući to u vidu, odlazak avionom se nameće kao logičan izbor, stim što je jedinu prepreku u tom slučaju,  do sada, uglavnom predstavljajla cena avio karata. Rešenje za to bi mogle da predstavljaju promotivne avio karte za Tivat, zahvaljujući kojima ćete se, brzo i udobno, za vreme trajanja jednog školskog časa, naći na obali Jadranskog mora. Sve što je potrebno je da pratite najave akcija i promotivne ponude Air Srbije i, posebno ako planirate unapred, more će vam biti bliže nego ikad. 

Različiti tipovi promocija i posebne pogodnosti

Promocije i akcije ne moraju se isključivo odnostiti na cenu same karte, već mogu i da u velikoj meri umanje ukupne troškove putovanja. Promotivne avio karte jesu najpovoljnija i najjednostavnija opcija, ali postoje i drugi vidovi uštede. Većina promotivnih cena podrazumeva da ćete putovati samo sa minimalnim, ličnim prtljagom, što može biti zadovoljavajuća opcija za gradske ture od nekoliko dana, ali ne i za letovanje od nedelju ili deset i više dana, posebno ako putujete sa malom decom.

Promocija koja nudi veliki popust na čekirani prtljag od 20 kilograma ili mogućnost besplatnog dodatnog kabinskog prtljaga zvuči sasvim primamljivo. Pored toga, puna cena karte u jednom pravcu u zanačajan popust na povratnu, smanjene aerodromske takse ili popust na transfere, takođe čine konačnu cenu putovanja neuporedivo nižom.

Tivat bliži nego ikad

Ukoliko imate želju ili potrebu da putujete za Tivat i van sezone, bilo da je u pitanju poslovni put, poseta prijateljlima ili rodbini, ili jedostavno želite da letite povoljnije do neke dalje destinacije koristeći povezane letove, obradovaće vas činjenica da ponuda promotivnih avio karata nije ograničena samo na letnji period, već slične akcije postoje, periodično, tokom cele godine. Potrebno je samo da pratite ponudu Air Srbije, i sigurno će se naći nešto što odgovara vašim potrebama.