Često se događa da vlasnici nekretnina ne razmišljaju o tome kako će izdati svoje nekretnine nekome, misleći da je to vrlo lak i jednostavan posao, te da će se brzo naći osoba koja će njihov stan uzeti pod rentu. 

Međutim, problem koji nastaje u brojnim slučajevima je taj što kada se osoba koja iznajmljuje stan pojavi i vidi unutrašnjost, jednostavno odustane zbog samog izgleda stana. Naravno, kada je u pitanju iznajmljivanje stanova koji su prazni to je nešto drugačije, ali kada se stan iznajmljuje kao namešten bitno je da on na oko bude privlačan i primamljiv. Šta to zapravo znači?

Stan se ne mora srediti luksuzno, niti je neophodno ostvariti neka ogromna ulaganja, bitno je da on bude funkcionalno opremljen, ali i da ta opremljenost bude skladna. Da ne bude previše boja, različitih stilova nameštaja, jer tako sve izgleda neuredno i nabacano, pa samim tim i odbojno. Određene, sitne promene mogu da izmene sve, kao što je uredna okrečenost, smislen raspored nameštaja, ali i jedna sitnica za koju se često ne veruje da može mnogo da promeni enterijer, a to su, ručice za nameštaj.

 

Kako ručice za nameštaj mogu da izmene izgled stana

Ako ste obišli više stanova u nekom gradu koji se iznajmljuju, recimo u Novom Sadu, prvo što ste videli nakon što ste na pretraživaču uneli pojam izdavanje stanova Novi Sad jeste da je u pitanju tržište sa velikom i raznovrsnom ponudom, a kada ste već ušli u detaljno gledanje oglasa i fotografija stanova mogli ste da primetite da se neretko na različitim komadima nameštaja nalaze različite ručice za nameštaj, pa jedne od drugih odudaraju i pored toga što čine ružnim na izgled određeni komad, tako utiču i na celokupan enterijer. Njihovom zamenom, postavljanjem istih ručica svuda, učinićete prvo da nameštaj dobije sasvim novi izgled. Ručice za nameštaj su definitivno samo jedan detaljčić koji u ogromnoj meri menja izgled jedne stvari, a to čini da bude osvežen i izgled cele prostorije, da ona izgleda svežije, lepše, privlačnije, i ono najvažnije, urednije.

Ovako nekim sitnim promenama nećete samo uticati na to da brže iznajmite stan nekome, već da učinite da on bude poželjniji u tom krugu gde se nalazi, pa su one posebno potrebne tamo gde je konkurencija veća. Na primer, kada je u pitanju izdavanje stanova u Novom Sadu, nema potrebe da govorimo o tome kako je to jedan od najpopularnjih gradova za traženje stanova, za život, ali i da ga karakterišu i visoke cene. Ako posedujete stan koji je uredno opremljen, smisleno je u njemu sve raspoređeno, tako da se jedno sa drugim uklapa po bojama, stilu, funkcionalnosti, onda imate i nekretninu koja će na tržištu biti traženija, pa će samim tim donositi i veću zaradu.

Dodatne sitne promene za ulepšavanje enterijera

Vlasnici često ne misle o tome kako da ulepšaju prostor, i to je zaista velika greška, jer se pokazuje ogroman nemar prema svemu. Nisu potrebna uvek velika ulaganja i renoviranja, već te male promene, kao što smo već naveli. One mogu da se dodatno urede dodavanjem nekih zanimljivih stazica, manjih tepiha, zavesa na prozorima, nekih ramova na zidovima, budući da su to trikovi koji jednom prostoru daju toplotu i sam život. A tako uređen prostor postaje vrlo prijatan već na samom ulasku u njega, zbog čega se oni koji traže novi životni prostor odmah vežu za vašu, a ne neku drugu nekretninu.