Kafa je omiljeni napitak mnogih i koliko god da volite jednu vrstu, svi bi poželeli da ponekad imamo mogućnost da ona nekad bude blaža, jača, sa drugim aromama…

Za takav užitak su se do skoro morali posećivati kafići koji su na profesionalnim aparatima pripremali espresso i druge vrste, ali tome je došao kraj uz Vertuo aparat za kafu koji istu kafu priprema i kod kuće.

Reč je o malom, kompaktnom, a moćnom uređaju koji izvlači najbolje iz svake kapsule i superiornom tehnologijom je transformiše u užitak za sva čula. Ovakav aparat za kafu je potreban svima i na svakom mestu gde se kafa konzumira.

Pogledajte više o ovom brendu i šta nudi, a mi smo vam spremili osnovne informacije u nastavku koje vam mogu pomoći u odabiru. 

Vertuo aparat za kafu – inteligentan sistem pripreme

Aparati za kafu Vertuo donose novu tehnologiju pripreme  vašeg omiljenog napitka i ekstrakciju svih komponenti kafe koja je odabrana u pojedinačnim kapsulama.

Sve započinje sa inteligentnom tehnologijom koja čita bar kod na kapsuli i tako preciznije podešavaju parametre za savršen ukus napitka svaki put.

„Centrifusion“ tehnologija je jedinstvena kod ove linije i karakteriše je rotiranje kapsule i do 4.000 puta u minuti što , uz vodu određene temperature, stvara savršen ukus i miris kafe.

Za svaku kapsulu se pojedinačno podešava brzina centrifuge, protok i zapremina vode, njena temperatura, vreme infuzije i rotacije… Na ovaj originalan način se dobija sasvim posebna aroma za svaku vrstu kafe. Preciznost i lakoća je nešto što definitivno određuje svaki od kućnih aparata za kafu, a za više detalja pogledajte na linku.

Dakle, vi postavite kapsulu i odaberete osnovna podešavanja, a sve ostalo je na Vertuo aparatu koji će prepoznati vrstu i kreirati uslove da dobije željeni ukus. Zato svaki kupac može da uživa u kafi koja je jednako ukusna kao i ona napravljena na profesionalnom aparatu.

Koje vrste aparata za kafu vam stoje na raspolaganju?

Vertuo Pop je aparat najmanjih dimenzija i priprema 4 veličine šolje, od najmanjeg Espressa pa do Mug kafe. Napravljen je od 35% reciklirane plastike, ima rezervoar za 6 iskorišćenih kapsula i zagreva se na optimalnu temperaturu za samo 30 sekundi. 6 boja i elegantan dizajn će osigurati uklapanje u enterijer svake kuhinje.

Vertuo Next i Vertuo Next Deluxe priprema kafu u 5 različitih veličina šoljica, pravi se čak od 54% reciklirane plastike, ima kapacitet za 10 iskorišćenih kapsula, rezervoar za 1 L vode.

Kompaktne dimenzije, hromirani detalji i kombinacije boja će i ovde izgledati odlično u svakom prostoru.

Vertuo Plus ima najveću zapreminu rezervoara za vodu od čak 1,2L i kapacitet za 10 kapsula. Ima elegantan dizajn i opciju podešavanja rezervoara za vodu – Moveable Water Tank. Pa će odgovarati na različitim pozicijama u prostoru.

Dodatne opcije koje ćete obožavati…

Kafe aparati za kućnu upotrebu imaju brojne opcije koje uz čak 33 različitih vrsta kapsula donose savršen ukus svaki put.

Reverso je opcija koju donosi Vertuo aparat i time obezbeđuje da se po potrebi u šoljicu prvo sipa mleko pa preko njega kafa. To osigurava da kafa zadrži svoju aromu, a da bude daleko blaža za sve ljubitelje takvog ukusa.

Pojedini modeli imaju WiFi funkciju i Bluetooth koji Vertuo uređaj povezuje sa pametnim uređajima pa se daljinski prati njegov rad i stanje vode i kapsula.

Postoji i opcija Travel Mug kod koje se kafa direktno priprema u termos šolji i da se bez presipanja sačuva njena toplota i ukus.

Uz sve ove dodatke, ne smemo zaboraviti ni aksesoare koji su tu da ulepšaju i pravilno serviraju pripremljenu kafu. Osim dodataka koji se odnose na čuvanje kapsula, tu su i šolje, bokali, kašičice i drugi prigodni detalji što je svakako korisno kako kod pripreme tako i kod posluženja kafe.

Kafu mnogi obožavaju ili napitke koji nju sadrže. Kvalitetne mešavine daju najbolji espresso i sve druge vrste koje su njegova osnova. Upravo zbog toga je važno koristiti kvalitetne kafe i uređaje koji mogu da pripreme najbolje kafe. Zato vam i preporučujemo Vertuo kafe aparate.

U okviru ove vrste postoji nekoliko linija koje donose različite performanse pa se može birati između jeftinijih i skupljih vrsta, ali da se u kvalitetu ne prave nikakvi kompromisi.

Ovo je jedan od najkorisnijih kuhinjskih aparata. Možete ga kupiti za sebe ili na poklon drugima. Takođe, odličan je dodatak u kancelarijama, vikendicama, poslovnim objektima i svuda gde god postoji potreba da se popije kvalitetna šoljica kafe.

Kupovinom ćete i uštedeti jer ćete profesionalnu pripremu da vršite iz svog doma, mnogo jeftinije nego što je to u kafićima. Takođe, kafa će vam biti lako dostupna kada god to poželite i to tačno određene jačine, gorčine i dodatnih ukusa kao što je voćni, čokoladni, mlečni….

Za sve ove pogodnosti vam je potreban samo jedan savršen uređaj – Vertuo aparat za kafu! Nabavite ga i uživajte u savršenom ukusu kafe.