Danas su usluge limo servisa brojne. Rentiranje luksuznih automobila, rentiranje luksuznih automobila sa vozačem, iznajmljivanje odltajmera i malih automobila, kao i iznajmljivanje luksuznih limuzina i ekskluzivnih oldtajmera za venčanja samo su deo ponude.

Da li vam treba auto za šoping?

Da, dobro ste pročitali! Danas je moguće iznajmiti auto za šoping, a svaki pouzdan i dobar limo servis pruža i mogućnost panoramskog razgledanja grada u iznajmljenom vozilu ili iznajmljivanje vozila za vinsku turu.

Lepo zvuči, zar ne?

I zaista jeste ponuda odlična.

Naravno, uvek će biti onih koji će odmah pitati za cenu ili će odmah izračunati da to mnogo košta.

Ali, u odnosu na šta mnogo košta iznajmljivanje luksuznog automobila sa vozačem?

Kada se uporedi kupovina novog automobila i iznajmljivanje luksuznog automobila sa vozačem, jasno je da je ponuda limo servisa i te kako povoljna u ovom slučaju.

S obzirom na jaku konkurenciju na tržištu, limo servisi stalno inoviraju svoju ponudu kako bi privukli što veći broj klijenata i kako bi ih pridobili da koriste stalno njihove usluge. Zato su stalnim klijentima omogućene brojne pogodnosti, jer će klijent moći da uštedi, a uz to će ponovo tražiti usluge pouzdanog limo servisa.

Ko će brže do klijenata?

Klijenti često kontaktiraju limo servise, međutim, na tržištu svoje mesto traže i rent a car agencije.A na malom.srpskom tržištu treba se izboriti za svoje mesto i za stalne korisnike. A potencijalni korisnik usluga ne može lako da se odluči. Većina uglavnom bira luksuznu limuzinu. Ima i onih koji se pre odlučuju za manji automobil, ali nije ni mali broj onih koji žele usluge iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Da li je limuzina sa vozačem usluga koja mnogo košta?

Ne mora nužno da znači da je iznajmljivanje vozila sa vozačem mnogo skupo, jer cenu uslige limo servisa određuje nekoliko faktora.

Prvo pitanje jeste da li se vozilo iznajmljuje sa vozačem ili bez njega.  Zatim se uzima u obzir broj dana na koji se vozilo rentira. A onda se tek gleda o kojem modelu automobila se radi.

Zašto se isplati?

Kada krenete u obilazak Srbije, vaše je da se opustite, a vozač brine o svemu.

Da li je auto ispravan i da li ima goriva nisu vaša briga, kao ni to da li se vozite pravim putem. Ukoliko dođe do kvara, niste vi ti koji moraju da pozovu slep sluzbu i da se bave tim problemom- O tempu obilaska nekog mesta vi odlučujete i vi birate da li želite bržu ili sporiju vožnju. Nema briga o gradskom prevozu da li će naići ili ćete zakasniti, a nećete slušati ni vodiča ni ostatak grupe kako kude ili hvale neko mesto.

U tom slučaju, šta birate?

Limo servis i uslugu vinske ture i iznajmljivanje vozila sa vozačem ili izlet sa vodičem i grupom nepoznatih ljudi koji će vam možda svojim ponašanjem pokvariti izlet.

Oldtajmer ili luksuzna limuzina za venčanje

Venčanje bez luksuzne limuzine čini se da je danas nemoguće.

Ali sve je više zainteresovanih mladenaca za oldtajmere. Nekako ovaj model.auzomobila svadbeni dan učini posebnim. U svakom slučaju, šta god da izaberete nećete pogrešiti. Luksuzan model i sigurna i udobna vožnja su vam zagarantovani.

Sigurno je da venčanje bez limuzine sa vozačem ne može da prođe, a o modelu i usluzi ne morate da brinete, prepustite to pouzdanom i proverenom limo servisu. Vaše je samo da na vreme rezervišete limuzinu, a ostalo prepustite profesionalcima.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem – da ili ne?

Ako volite da putujete, onda je iznajmljivanje vozila sa vozačem usluga koju morate da iskoristite.

Uživajte u putivanjima po našoj zemlji, upustite se u avanturu, istražite nepoznate krajeve Srbije, upoznajte nove predele. A evo i kako to da uradite.

Najpre izbegnite moguće kvarove automobila. A onda obezbedite sva mesta za saputnike.

Ali koje je rešenje?

E pa u tom slučaju iskoristite usluge koje proveren limo servis pruža. Posetite limo.servis, pogledajte ponudu, iznajmite vozilo sa vozačem i krenite u avanturu.

Odredite koja mesta hoćete da obiđete, kakva vam se vožnja sviđa i kada krećete.

Neka avantura počne.

Ako ste se odlučili za vinsku turu, onda bez brige. Opustite se i popijte koju čašicu više, jer vi se nećete hvatati za volan. Uživajte u bezbednoj i udobnoj vožnji, odabeeite tempo razgledanja mesta. I ne brinite! Auto ne sigurno ispravan, vozač sigurno zna pravi put, a svaka vaša želja biće ispunjena.

Primamljivo zvuči?

I jeste primamljiva prilika, zato ne ne propustite. Dozvolite sebi da uživate!

Za putovanja koja se pamte!

Pošto većina zaposlenih nema mnogo vremena za opuštanje i odmor, pravo je vreme da se to promeni. A evo i kako.

Limo servis sada pruža usluge iznajmljivanja limuzina sa vozačem, pa ako ste rešili da se provedete za vikend sada je pravi trenutak za to. Takođe, pošto je veliki broj limo servisa u Srbiji, a konkurencija su im i rent a car agencije, klijentima se nude brojne pogodnosti kako bi izabrali baš određen limo servis. Stoga, iskoristite pogodnostk koje se pružaju i dajte sebi priliku za opuštanje i uživanje.

 

Pravo je vreme za panoramsko razgledanje grada!

Kada ste poslednji put panoramski razgedali Beograd?

A da li znate da je panoramsko razgledanje grada moguće  u luksuznom automobilu sa vozačem?

Da, ova usluga je moguća, a vaše je samo da rezervišete željeni termin i eto nove avanture.

Ukoliko su vam stigli gosti iz inostranstva ili rodbina iz unutrašnjosti, ugostite ih na pravi način. Povedite ih u avanturu kroz Beograd, a drugima prepustite da organizuju razgledanje prestonice.

Očarajte svoje goste, priredite im panoramsku turu za pamćenje.

Iznenađenje koje se pamti!

A ako dragu želite da iznenadite i u luksuznom automobilu biste da je odvedete na večeru, evo prilike.

Priredite joj posebno veče. Sve isplanirajte tokom nedelje kako biste mogli da uživate u vikendu sa svojom voljenom.

Iznajmite luksuznu limuzinu ili manji luksuzni automobil i iznenadite svoju partnerku. Osećajte se moćno u novoj limuzini i priredite joj iznenađenje o kojem će dugo pričati. Odvedite je na ručak, a onda joj predložite da vikend provedete daleko od svih u obližnjem etno kompleksu ili luksuznom spa centru.

Prilike su tu, samo je pitanje da li ćete ih iskoristiti! Limo servis čeka na vas, zato pozovite odmah i rezervišete željeni automobil na vreme.