Iako još uvek traje zima, primetićete da su sve radnje objavile popuste na zimsku kolekciju jer već stiže nova linija proizvoda vezanih za prolećnu kolekciju, a sa njom i novi trendi komadi. Dok sunce sada samo probija zrake kroz oblake i snežne ulice, naša mašta se budi i počinjemo da razmišljamo o našim prolećnim šetanjama gradom i ispijanju kafa sa drugaricama. Da biste se na vreme pripremili za ovaj deo godine, koji će nas uvesti u onaj koji dominira među omiljenima za mnoge – leto, dajemo vam par saveta kako da osmislite autentične autfite za predstojeću prolećnu sezonu koju možete da nabavite u radnji OldFratelli.

Sako umesto jakne – idealno za sveže prolećno vreme, a i prati modne trendove

Popularnost sakoa je velika, ne samo u biznis svetu već i u svim casual varijantima. Od onih najjednostavnijih, tradicionalnijih i jednobojnih do onih šarenijih, sa različitim aplikacijama, bojama i od različitih materijala za nešto smelije, potpuno je svejedno – svi su popularni. Sako je pogodan da ga nosite uz sve, od obične bele majice, preko majici i bluza sa nekim printovima, rolkama, pa ide i uz pantolne, suknje, haljine. Ono što će biti idelano uz vaš prolećni autfit jeste činjenica da savršeno ide uz patike i da ćete biti oduševljeni kombinacijom ova dva komada. Čak i svoje jednostavne sakoe možete upotpuniti detaljima koji će dati pečat vašem stilu.

Patike za dobar utisak i udobnu šetnju: Dsquared patike 

Jasno vam je da su patike pravi izbor obuće koji prati sve modne trendove, ali i vreme i način života koji danas živimo. Ukoliko želite da u danu koji vam je ispunjen aktivnostima, imate udobnu obuću, a opet modernu, pravi izbor za vas biće Dsquared patike. Pored fascinantne, autentične i nesvakidašnje odeće i obuće koju dizajniraju blizanci, Dean i Dan Caten pod nazivom Dsquared modnog brenda, jedna od dostupnih stvari i na našem tržištu upravo su Dsquared patike. Pa ukoliko se odlučite da uz svoj jednobojni gore pomenuti sako dodate malo boje i života, Dsquared patike će vam to i omogućuti. Kreativnost, sloboda umetnosti i posvećenost detaljima ova dva dizajnera doprinela su tome da stvore originalan proizvod, ne samo po izgledu koji je i te kako prepoznatljiv već i po kvalitetu. Dsquared patike će svakako privući pažnju svojim izgledom, ali i vi ćete imati potrebu da ih pohvalite što se udobnosti tiče kada se završi napordan dan. Naći ćete ih u svim veličinama i raznim bojama i kombinacijama i u Srbiji, a jednostavno možete i putem interneta pretražite mesta na kojim možete kupiti ove sjajne Dsquared patike. Želimo da vaša prolećna šetnja bude baš onakva kako najčešće i opisuju Dsquared patike – vedra, udobna, komforna i posebna.

Aksesoari u vašoj kosi – detalji u raznim bojama i dezenima

Bilo da imate kratku ili dugu kosu, da ste plavuša ili brineta, modni detalji u vašoj kosi neće ostati neprimećeni. Za koji god detalj da se odlučite – šnale, marame, trake, rajfovi, ukosnice – nošenjem na vaš način daćete lični pečat svom izgledu. Morate priznate da čak i one devojke i žene koje nisu toliki ljubitelji aksesosara za kosu, ipak poseduju bar neki od njih u svojim ormarićima, pa eto saveta da ih ovog proleća iskoristite. Neka šetnja ovog proleća zaista bude posebna. 

Ako ste ljubitelj jednostavnih kombinacija koje prati udobnost, komfornost, kvalitet i modernost uz primenu naših saveta, bićete neko za kim će se sigurno okrenuti na ulici ili bar poželiti da već sutra ponesu isto ili slično kao vi.