Gaming je postao opasna zabava, ali i zaraza 21. veka. I igrice odavno više nisu namenjene samo deci, šta više igraju ih u sve većem broju i odrasli. To je zabava u slobodno vreme, ali vrlo često pravimo to slobodno vreme kako bismo sebi priuštili što više vremena pred računarom i uživali u svim čarima koje nude video igrice. Naravno, nikada ne treba preterivati i ni u čemu, ali ljubav koju određeni imaju prema video igricama je nemerljiva. Zato vam predstavljamo najbolje igrice, koje će vas zabaviti i još više zaljubiti u ovu strast! 

Batman: Arkham City 

Vrlo često se dešava da igrice sa poznatim herojima i nisu baš uspešne. Vrlo često nisu dobro urađene, priča je loša, grafika ne baš sjajna. Međutim, kada je reč o igrici Batman: Arkham City, ne može se izdvojiti niti jedan negativan komentar. Naime, igrajući ovu igricu zaista ćete se osetiti kao Betmen, a posebna je čar ukoliko zaista i volite ovog super heroja. Igrajući ovu igricu, skroz ćete promeniti način razmišljanja i logiku. Naravno, fokus igrice je i na Džokeru,  a ostali interesantni likovi su kao iz stripa. Sigurno će vas iznenaditi momenti kada se oni pojavljuju, a sigurno ih nećete očekivati. Naravno savetujemo da za potrebe ove igrice obavezno pribavite gaming tastaturu, miša i obavezno gaming zvučnik, jer ne želite sve to da propustite. 

GTA San Andreas 

Igrica, koju samo kao mali obožavali. Ukoliko ste zaboravili na ovu igricu, vreme je da se podsetite. I ovo je jedna od onih igrica za koju će vam biti potrebna gejming oprema. Dakle, GTV Vice City je neprevaziđen u svakom smislu i verujemo da bi vam i posle toliko godina bio zabavan. Međutim, San Andreas je malo izazovniji i pravo je zadovoljstvo rešavati sve te misije, koje nisu niti malo lagane i ponovo osvajati vrata drugih gradova i biti najbitniji momak u gradu. 

God OF War 

Ono što će vam za ovu igricu biti potrebno jeste profesionalna gejming oprema, tačnije gaming konzola. I upravo zbog ove igrice mnogi su sebi odlučili da priušte konzolu. Svakako gaming zvučnici obavezno dolaze u obzir u ovom slučaju. Grčka mitologija i neverovatna priča, još bolja grafika i izazovu koji ne prestaju da vas fasciniraju. Ovu igricu ćete obožavati u svakom smislu te reči. 

Assassin’s Creed 

Igrica zbog koje su mnogi zavoleli gaming svet. Igrica, koja je mnogo više od toga, koja vam dozvoljava neograničenu slobodu, u kojoj je ceo svet vaš kao i kontrola. U pitanju je fiktivna istorija u kojoj se prati borba. Udobna gaming stolica, potpuna svesnost i ostala gaming oprema i vi ste spremni za borbu, kakvo niste do sada doživeli. 

Skyrim

Igrica Skyrim će vas odvesti u svet kakav ne poznajete, ali kakav ćete toliko zavoleti. Avatari, zmajevi i vaš poseban odnos sa njima. Šta će se desiti u gradu u kojem su se odjednom pojavili zmajevi i svi su prestrašeni? Nećemo navoditi detalje, zaista je važno da sami prođete kroz proces, jer je tako najzanimljivije. Nema potrebe da naglašavamo koliko vam je za svaku igricu veoma bitno da imate dobru gaming opremu, jer bez nje nije isti osećaj.