Kada se pomisli na rođendanske zabave, prva asocijacija su baloni. Oni su jednostavno bezvremenski klasik. Mogu biti raznih oblika, boja i veličina i samim tim mogu se upotrebiti na gomilu različitih načina kako bi vašoj proslavi dodali još zabave i razonode

Rođendanske zabave su divan način da proslavite još jednu godinu života i stvorite trajne uspomene sa voljenima. Dobro osmišljen i ukrašen prostor imaće pozitivan uticaj na atmosferu i raspoloženje gostiju na proslavi.

Baloni sa helijumom

Veoma popularan izbor za dekoraciju rođendana su baloni sa helijumom. Bilo da slavite prvi, osamnaesti ili bilo koji drugi rođendan, baloni sa helijumom daće poseban pečat svakom rođendanu. 

Najpoznatiji način korišćenja balona sa helijumom je pravljenje buketa od balona. Ovi baloni su vezani trakom ili kanapom i postavljanjem oko prostora za zabavu stvaraju sasvim novu boju i dimenziju dekoru.

Sve vrste oblika, veličina, boja balona kao i materijala od kojih se prave baloni mogu postati baloni sa helijumom tako da nema ograničenja ako se odlučite za ovakvu vrstu dekoracije. Kad se sve uzme u obzir, ovi baloni čine raznovrsnu i zabavnu opciju u dekoraciji za rođendan.

Baloni punjeni helijumom

Ideje za dekoraciju balonima

Pored balona sa helijuma postoji još sjajnih ideja kako da dekorišete rođendansku zabavu balonima:

  • Venci od balona: Kombinacijom balona različitih veličina, a možda i boja koji se vežu trakama ili kanapima i tako naprave venac sa balonima koji se može spojiti sa plafonom ili zidom.

  • Luk od balona: Idealni da označe mesto privremenog ulaza ili ulaza u prostoriju. Pored doprinosa atmosferi čine odlično mesto za pravljenje nezaboravnih fotografija.

  • Zid od balona: Još jedan način da dobijete sjajno mesto za fotografisanje. Ovakav zid može imati jednostavan oblik zida u šarenim bojama, a mogu se dodati i baloni sa brojem godina koji slavljenik puni, imenom slavljenika, kao i mnogim drugim oblicima.

 

Dekoracija zid od balona

Mogućnosti su zaista neograničene kad je u pitanju ukrašavanje balonima. Toliko boja, oblika, mogućnost punjenja helijumom pruža toliko opcija, da je potrebno samo da zamislite dekoraciju balonima i da je sprovedete u ideju. Učinite da Vaš ili rođendan Vama drage osobe bude zaista poseban.