Ljudi se sve češće odlučuju da tokom višednevnih putovanja za noćenje rezervišu stan pre nego hotelsku sobu. Ovo je pogotovo slučaj kada su u pitanju porodična, bračna ili prijateljska putovanja.

Mnogobrojni su razlozi za to u koje se pre svega ubrajaju veća komfornost, dostupnost kuhinje i mogućnost pripremanja hrane ali i zbog privatnosti, blizine nekog mesta i tome slično.

Kategorija ,,stan na dan“ postala je izuzetno popularna u svim većim gradovima naše zemlje, ali šta je to što tu ponudu izdvaja od ostalih. I šta to Obrenovac izdvaja u odnosu na druge lokacije i šta nude stanodavci?

KOMPLETAN UGOĐAJ ZA OSEĆAJ ,,KAO KOD KUĆE“

Ono što svaki stan na dan u Obrenovcu ima kao sastavni deo opreme predstavlja sve one osnovne stvari koje inače koristimo i kod kuće. To se pre svega odnosi na nameštaj naravno, ali i na televizor, dobro opremljenu kuhinju sa trpezarijom i frižiderom, sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Može se slobodno reći i da svaki sadrži besplatan WiFi bez kojeg se život u savremenom društvu ne može zamisliti i koji se nekako i podrazumeva u poslednje vreme.

Kada je reč o spavaćoj sobi svi ponuđači imaju obezbeđena bar dva kompleta čiste i mirišljave posteljine, kao i dodatne jastuke i peškire, kao i prekrivače.

Kada je grejanje prostora u pitanju vrsta energenta može biti različita, ali obično se radi o centralnom, etažnom grejanju ili podnom grejanju s obzirom da oba zauzimaju malo prostora što je od izuzetnog značaja.

Oni bolje opremljeni imaju i klima uređaje, razne kuhinjske električne aparate, usisivače i veš mašine ili mašine za pranje posuđa i rernu. Većina ima obezbeđena parking mesta u neposrednoj blizini samog objekta.

Neki u svojoj ponudi imaju i pribor za pripremu roštilja.

Upravo zbog ove kompletne ponude koja zaista podrazumeva sve što je potrebno da neko ima osećaj komfora, udobnosti i prijatnosti, stan na dan u Obrenovcu kao opcija je mnogo češći nego izbor hotela.

PRIMAMLJIVA LOKACIJA

Blizina glavnog grada Beograda omogućila je da Obrenovac koji je od njega udaljen svega oko tridesetak kilomera bude idealno mesto za prenoćište i iznajmljivanje stana na dan. Postoji više razloga za to, a prvi je svakako taj što su cene najma stana na dan u Obrenovcu znatno povoljnije nego u glavnom gradu.

Dobra putna povezanost sa aerodromom ,,Nikola Tesla“ još jedna je od prednosti ovog mesta lokacijski  gledano.

Osim toga treba napomenuti da se u Obrenovcu nalaze i termalni izvori sa lekovitom vodom koji su idealno mesto za uživanje.

DODATNE POGODNOSTI KOJE NUDE

Određeni ponuđači stanova na dan u Obrenovcu svoju ponudu u odnosu na ostale izdvajaju po sadržaju koji nude, ali i po raznim drugim pogodnostima i dodatnim atrakcijama.

Tako na primer ima objekata koji nude prevoz do aerodroma i nazad uz doplatu. Zatim postoje oni koji nude i rentiranje automobila u okviru svojih objekata što može biti idealno rešenje za obilazak obližnjih mesta, između ostalog i glavnog grada. Neki imaju mogućnost rentiranja i bicikla i električnih trotineta.

Bolje opremljeni apartmani i stanovi na dan u Obrenovcu imaju u ponudi i profesionalne fitnes centre, mogućnost relaksacije i masaže i usluge spa centra.