Rolo i zebra zavese su postale jako traženi proizvod za sve poslovne ili stambene enterijere. Jednostavim potezom možete ih pomeriti po Vašoj želji i neutralisati sunčevu svetlost. Rolo zavese se mogu napraviti u svim bojama, šarama i modelima koji će se uklopiti uz Vaš stil prostora.

Veoma su jednostavne za održavanje i samim tim mogu trajati dugi niz godina. Međutim, dosta budućih kupaca zapravo ne zna kako se sve ove zavese mogu zakačiti. Iako su relativno nove na našem tržištu, mi ćemo Vam malo pojasniti o tri osnovna načina kačenja.

Na taj načim možete biti sigurni da će se prilagoditi svakom prozoru u Vašoj prostoriji.

MOGUĆNOST KAČENJA NA PLAFON

Kačenje rolo ili zebra mehanizama na plafon je najpopularniji način montiranja. Jednostavno, većina kupaca želi da im mehanizmi budu podignuti što više i da vizuelno pokrivaju što veći prostor. Prilikom ove vrste kačenja najbitnije je da znate od kog materijala Vam je plafon napravljen.

Na taj način čete moći adekvatno da montirate Vaše rolo ili zebra mehanizme. Plafoni nekada mogu da budu neravni, zato uvek gledajte da malo proširite mehanizam. Na taj način možete prekriti neravnine i ulepšati sam izgled. Kada se mehanizam kači na plafon on može da bude sa maskom ili bez nje.

Uvek odredite i do koje visine želite da se Vaša zavesa spušta. Koji god model da izaberete, budite sigurni da će ovaj način kačenja da bude veoma efektan.

KAČENJE ROLO ZAVESA NA ZID

Kada se kače rolo zavese na zid, to može da znači dve stvari. Prva je da postoji neka prepreka blizu plafona koja Vam ne dozvoljava da idete do samog vrha. Takođe, to može značiti da Vam se jednostavno vizuelno više sviđa ovaj način kačenja. Kada se rolo zavese kače na zid, mi Vam savetujemo da to bude nekoliko centimetara iznad prozora.

Rolo zavese

Ovaj način kačenja je dobar za sve koji žele da uštede novac na kvadraturi. Zebra zavese se mogu montirati na zid i ovaj vid kačenja je jako popularan. Ako se odlučite za ovaj vid kačenja, dobićete uz mehanizme i adekvatne L nosače. Oni služe da drže mehanizam čvrsto na zidu, baš kako bi mogli potpuno bezbedno da ih svakodnevno koristite.

KAČENJE NA SAM OKVIR PROZORA

Ako se odlučite za ovaj vid kačenja, morate znati dve stvari. Prva je da se svi mehanizmi mogu jednostavno zakačiti ili ubušiti u sam okvir prozora. Prvi način je dosta jednostavan i ne zahteva nikakvu muku. Jednostavno otvorite prozor, zakačite mehanizam i zatvorite ga. Posebne žabice će se držati na samom okviru i moći ćete odmah da koristite Vaš mehanizam.

Drugi način kačenja je bušenje u sam okvir prozora. Taj način montiranja zahteva da imate adekvatne šrafove koji će čvrsto stajati na samom prozoru. Ovaj način se takođe preporučuje kada su u pitanju veće površine ili kada se uzimaju teža platna. Za oba načina možete biti sigurni da ćete rolo ili zebra zavese moći neometano i sigurno da koristite.

ISKORISTITE BESPLATNE KONSULTACIJE

U cilju što efikasnije usluge i boljeg objašnjavanja, uvek možete da iskoristite besplatne konsultacije. Kontaktirajte D-art Collection kontakt centar i dobićete sve savete, mišljenja ali i najbolja rešenja za Vaš prostor. Naši profesionalni dizajneri Vam mogu pomoći prilikom opremanja svakog poslovnog ili stambenog prostora.

Postoji i mogućnost dolaska na kućnu adresu. Tada se donose svi raspoloživi uzorci i uz prezentaciju, vrši se i tačno merenje. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti najbolji proizvod i uslugu za Vaše nove rolo ili zebra zavese.