Nova godina donosi zvuke i ritmove koji odražavaju raznolikost ukusa, a na sajtu kudaveceras.rs pronašli smo najavljene nezaboravne događaje za sve ljubitelje muzike.

Bez obzira na to da li volite folk, urbanu muziku ili ste otvoreni za sve ritmove, pronaći ćete idealan doček 2024 koji će ispuniti vaša očekivanja.

U ritmu folk muzike sa najvećim zvezdama Balkana

Energično uz Jelenu Karleušu – Hotel Hyatt

Za sve koji obožavaju provokativne note Jelene Karleuše i žele da dočekaju Novu godinu uz vrhunski provod, Hotel Hajat je pravo mesto. Ovde ćete uživati u njenim hitovima uz vrhunski scenski nastup.

Jelena Karleuša

Oslobodite energiju i zaplešite u ritmu uz Jelenu, dok se kroz prozore hotela pruža spektakularan pogled na gradsku svetlosnu čaroliju. Uživajte u njenim hitovima i jedinstvenom scenskom nastupu dok dočekujete Novu godinu. Hotel Hajat će biti domaćin vesele atmosfere koja će vas provesti kroz noć koju ćete dugo pamtiti.

 

Ljubitelji Ace Lukasa – Crowne Plaza vas poziva!

Fanovi Ace Lukasa, pripremite se za doček Nove 2024 sa stilom. Crowne Plaza je domaćin nezaboravnog dočeka uz njegove hitove. Energija će biti nezaustavljiva, a vaša euforija će dosegnuti vrhunac dok uživate u njegovim pesmama.

Za one koji se prepuste najvećim hitovima Ace Lukasa, Crowne Plaza je destinacija koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Na Crowne Plaza događaju, muzika i svetlosni spektakl se stapaju u jedinstven doživljaj.

Repriza Nove godine sa Lepom Brenom – Hotel Holiday Inn

Ako želite da produžite radost Novogodišnje noći, repriza dočeka u Hotelu Holiday Inn je pravi izbor. Uživajte u hitovima Lepe Brene i osećaju nostalgije koji će vas podsetiti na najlepše trenutke. Zadržite euforiju do jutra i uplovite u Novu godinu sa osmehom.

Urbane muzičke vibracije uz R’n’B i House zvuke inostranih DJ-eva

Sky Lounge Bar u hotelu Hilton

Za sve urbane duše željne spektakularnih trenutaka, Sky Lounge Bar u hotelu Hilton nudi nezaboravan pogled na centar Beograda. Dočekajte Novu godinu uz senzacionalan ambijent i muziku koja će vas ispuniti. R’n’B pevač Davie i DJ Must bE mE zajedno sa lokalnim DJ-evima garantuju muzički raj na 8. spratu hotela Hilton.

Ritam R’n’B i house muzike u klubovima The Bank i Money Beton Hall

Za ljubitelje RnB i House melodija, klub The Bank predstavlja jedinstvenu priliku za nezaboravnu novogodišnju noć. Uživajte u najpoznatijim hitovima uz dozu pozitivne energije.

Pored toga tu je i Money Beton Hall destinacija za one koji traže vrhunski provod uz DJ setove koji će vam obezbediti muzički užitak za pamćenje.

Za ljubitelje raznovrsnog repertoara – Novi BitefArt Cafe

Dočekajte Novu godinu u magičnom ambijentu BitefArt kafea u Beogradu! Ovo sjajno mesto oganizuje specijalan doček Nove godine koji je teško odbiti!

U Novu godinu vas svojom energijom, odličnom svirkom i raznovrsnim repertoarom uvodi bend Lezz Go!

Njihov originalan repertoar prati najaktuelnije Mtv hitove, ali se osvrće i na kvalitetno muzičko nasleđe prethodnih decenija, predstavljajući najbolje strane i domaće pop/rock/dance numere ’80-ih, ’90-ih i 2000-ih.

Doživite magičnu atmosferu u novogodišnjoj noći zajedno sa vašim omiljenim društvom za noćni provod.

Rezervišite doček po svom muzičkom ukusu uz sajt Kudaveceras.rs!

Za sve informacije o događajima, lokacijama i opcijama za doček Nove godine, posetite sajt kudaveceras.rs.

Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za muzički doživljaj koji će obeležiti početak nove godine. Bez obzira na muzički ukus, na Kudaveceras.rs čeka vas nezaboravan doček koji će ispuniti sva vaša očekivanja.