Par godina unazad na internetu se pojavilo nekoliko sajtova putem kojih se za vrlo pristupačne cene mogu iznajmljivati apartmani u Beogradu. Postoji nekoliko razloga zbog čega je iznajmljivanje apartmana putem tih sajtova bolja opcija od iznajmljivanja soba po hotelima ili hostelima.

  1. Pristupačne cene smeštaja po apartmanima u Beogradu

Možda to zvuči nelogično, ali cena smeštaja po apartmanima Beograd vrlo često je niža od cene iznajmljivanja privatnih soba u hotelima i hostelima. Naime, na najboljim beogradskim lokacijama sasvim dobro opremljeni apartmani mogu se iznajmiti po ceni od 25 do 40 evra. Vrlo često za tu cenu nije moguće iznajmiti privatnu sobu u hotelu ili hostelu.

Naravno, nije reč o apartmanima velikih kvadratura, ali su ti prostori mnogo veći od površina hostelskih, pa i hotelskih soba. Za luksuznije apartmane većih kvadratnih površina potrebno je izdvojiti malo više novca. U zavisnosti od njihove opremljenosti, iznajmljivanje dvosobnih i trosobnih apartmana može Vas koštati od 45, 50 do 100 evra za jedan dan. Ukoliko Beograd posećujete u većem društvu ili sa porodicom koja broji četiri ili pet članova, čak i iznajmljivanje većeg apartmana može biti povoljnije od hotelskog ili hostelskog smeštaja.

apartman-union

  1. Osećajte se kao kod kuće u apartmanima Beograd

Ko još ne voli da se, kada za to ima priliku, u jutarnjim satima dugo razvlači po krevetu dok prelistava programe na televizijskom prijemniku? Da li nam se takva mogućnost nudi kada odsedamo u hostelima ili hotelima? Za hostele odgovor je najčešće negativan budući da u većini njihovih soba televizijskih prijemnika nema. Za hotele odgovor uglavnom zavisi od broja zvezdica koje određeni on poseduje. Međutim, imajte na umu da što više zvezdica hotel ima veća je i cena iznajmljivanja privatne sobe.

Još jedan razlog zbog kog je jutarnje izležavanje u krevetu po hotelima i hostelima često neizvodljivo jeste i činjenica da se doručak uglavnom služi do pola 10 ili 10 časova. E, sad ukoliko ne volite rano da ustajete imate dve opcije: da navijete budilnik i preskočite jutarnje izležavanje ili da ostanete bez doručka.

Za razliku od hotela i hostela, u apartmanima Vas doručak u frižideru čeka kad god ga Vi poželite. Bilo rano ujutru pre zore, bilo da iz kreveta ustanete u podne. Jedino što se za opremljenost frižidera morate pobrinuti sami unapred. Apartmani u Beogradu su u većini slučajeva više nego dobro opremljeni, a pored kuhinja u kojima je moguće čak i po nešto toplo skuvati skoro u svakom se nađu još i televizor, veš mašina i drugi potrebni kućni aparati.

Dakle, apartmani Beograd za sasvim pristupačne cene nude udobnost i komfor kakav je teško naći po hotelima ili hostelima.

Apartman-Parlament-sa-djakuzijem

  1. Široka ponuda apartmana u Beogradu

Ponuda apartmana u Beogradu veoma je široka. Postoji nekoliko internet stranica putem kojih je moguće iznajmiti dobro opremljene apartmane različitih površina i to na odličnim lokacijama. Razlike u cenama iznajmljivanja tih apartmana s obzirom na njihove lokacije su neznatne. U ponudi su kako manji jednosobni stanovi ili garsonjere, tako i luksuzni dvosobni i trosobni apartmani.

Upoznaćemo vas sa tri najbolja apartmana u Beogradu a to su:

1. Apartman Kalemegdan koji se nalazi u Čubrinoj ulici u strogom centru kod Saborne Crkve. Na samo par desetina metara od Kalemegdana, ZOO vrta i Knez Mihajlove ulice. Apartman je 85 m2 po strukturi trosoban. Za bliže informacija pogledajte ovde

2. Apartman Parlament nalazi se u Dečanskoj ulici preko puta Doma Omladine. Apartman se nalazi na jedan minut od centralnog gradskog trga čuvenog Trga Republike. Apartman je dvoiposoban 70 m2. Za više informacija kliknite ovde

3. Apartman UNION nalazi se na Trgu Nikole Pašića. Ako iznajmite ovaj apartman Knez Mihajlova ulica vam je na samo 30 – tak metara, skadarlija 50 metara. Bićete u centru zbivanja. Za više informacija kliknite ovde

Nadamo se da smo vam pomogli da se odlučite gde da nađete apartman kad dođete u Beograd bilo da je u pitanju zadovoljstvo ili posao. Nek vam posao bude zadovoljstvo!