Praznični duh, novogodišnja euforija, atmosfera radosti i idile – ima li boljeg perioda godine da doček Nove godine začinite čarobnim venčanje? Sigurni smo da nema. Čarolija najluđe noći deluje emotivno, optimistično i jednostavno srećno na svakoga. Ukoliko odlučite da tu magiju povežete sa vašim najsrećnijim danom, efekat zadovoljstva biće višestruk. Priznajemo, malo parova se odlučuje za ovakvo venčanje, što zbog organizacije oko praznika, to i zbog nestabilnih vremenskih uslova i mogućnosti da vaš najlepši dan bude mnogo hladan i sa obilnim snežnim pokrivačem. Međutim, ukoliko ipak imate hrabrosti da vaš čaroban dan bude ujedno i doček Nove godine, to će euforija koja vlada među gostima biti veća.


Sve što je potrebno za venčanje 31. decembra, jeste da odaberete taj dan i prepustite se planiranju. Ukoliko niste sigurni da li možete sve da stignete, saveti stručnjaka su uvek dobrodošli. U naošj prestonici postoje agencije za organizaciju venčanja koje va, mogu pomoći da savršeno isplanirate svaki detalj za venčanje za doček Nove godine u Beogradu 2019.

Dekoracija venčanja za doček Nove godine

Podrazumeva se da je dekoracija za svako venčanje neizostavna. Tu su helijumski i obični baloni, cveće, ukrasni venci, konfete, mašne, ukrasi od tila i satena, presvlake za stolice, stolnjaci, sveće, dekorativna rasveta i još mnogo, mnogo detalja koje svako voli da vidi na venčanju. Bez obzira da li je venčanje dan kada greje sunce, ili pada sneg, dekoracija ne sme da izostane. Doček Nove godine prilika je kada možete da uskladite novogodišnju dekoraciju sa venčanjem, pa tako, izaberete dosta bele, zlatne, srebrne ili crvene boje. Štras i šljokice su uvek pun pogodak, posebno za zimsko venčanje.

Okićena jelka je obavezan deo dekoracije, u sali za venčanje bar jedna da stoji na vidljivom mestu. Novogodišnji venčići, sijalice, ili zvončići – sve je dobrodošlo za venčanje u stilu praznika, kao i vatrometi i prskalice. Neke od ukrasa od papira, kao što su pahulje ili cvetovi možete vrlo lako sami napraviti, i uštedeti novac. Takođe, svadbene ukrase kao što su cvetići za svatove, ikebane i bidermajer, možete napraviti od novogodišnjih ukrasa ili sa motivima praznika.

Magija venčanja za doček Nove godine 2019

Venčanje je samo po sebi predivan čin, koji se obavlja u prisustvu najdražih ljudi, porodice, rodbine i prijatelja. Da biste ulepšali svima taj dan, izbor da se venčate bas za doček Nove godine 2019, dokaz je da želite da vaš dan, bude svima poseban. U skladu sa tim, možete odlučiti za fotografisanje na snegu, na omiljenim ili okićenim lokacijama. Takođe, možete odlučiti da sudbonosno „DA“ izgovorite tačno u ponoć i na taj način izazovete more emocija, želja i čestitki. Pri tome, svako će da pamti da je doček Nove godine, pored prazničnog slavlja, ujedno i vaš najvažniji dan. Pozivnicom koju šaljete, vama drage ljude pozivate na slavlje, „dva u jedan“ – venčanje i doček Nove godine. To će mnoge ljude obradovati i u finansijskom smislu, jer ste im obezbedili novogodišnju žurku, da ne moraju da razmišljaju gde će da idu i koliko im novca treba. Pored toga, štedite im potrebu za duplom garderobom, šminkom, frizurom, troškom za piće, hranu, muziku i putovanje. I uz sve navedeno, prisustvovaće vama najvažnijem trenutku – sklapanju braka, uživajući u čarobnoj prazničnoj noći i fenomenalnom provodu.

Nezaboravan doček Nove godine 2019 imaće svako ko za tu priliku bude prisustvovao venčanju i bio deo svadbenog slavlja. Tačno je da se kod nas mladenci ređe odlučuju za venčanje u novogodišnjoj noći, ali sigurno je da će svako ko se odluči na taj korak, obezbediti jedinstveno venčanje i zvanicama, i sebi, a što je najvažnije, to će biti trenuci za pamćenje svakoj osobi.