Polako nam stižu hladniji, jesenji dani. Treba se na vreme obezbediti svim potrebnim stvarima. Leto je čini se na izmaku, već se oseća da su noći i te kako hladnije, te više u toku noći nije baš prlikladno nositi toliko letnje stvari. Što se pre spremite za jesenju sezonu to će vam kasnije biti lakše, kada dođu hladni dana. Ukoliko sve ostavite za poslednji dan, onda naravno da nećete možda ukačiti nikakva sniženja i možda nećete naći tako dobre modele, kakve biste možda i našli na samom početku sezone, a možda i pre toga. Zato je sada idealna prilika da budete odgovorne i da kasnije ne budete u frci i na kraju kupite nešto što vam se ne dopada, a morali ste to da kupite jer vam je neophodno.

Ženske kožne jakne i montoni

Svaka devojka ili žena mora u svom ormaru da ima dobru kožnu jaknu. Iako vam se čini da možda ima veliki izbor ženskih kožnih jakni, to i nije slučaj. Naime, govorimo o velikom broju replika, tačnije o „kožnim“ jaknama, koje su zapravo od drugih materijala i naravno da se to zna,ali su verne kopije kožnih jakni. Ukoliko želite da to samo lepo izgleda, onda možete da kupite i te replike. Međutim, ukoliko želite kvalitet onda treba da birate samo u odeljku pravih ženskih kožnih jakni. I naravno da su cene ženskih kožnih jakni malo više, ali je to sasvim u redu za kvalitet koji dobijate. Ženske kožne jakne mogu da traju godinama i da im ništa ne fali, a kvalitetne ženske kožne jakne, ne samo da će trajati godinama, već ćete iz godine u godinu voleti više. Obično kada devojke kupe kožne jakne one se vrlo vežu za njih i zbog toga one godinama ne žele ni da pomisle da kupe novu kožnu jaknu. Dakle, ženska kožna jakna je za neki sam početak jeseni, ali je realno da nju možete nositi i tokom zime. U tom prelaznom periodu, ali i za zimski period preporučujemo da kupite monton. Montoni su vrlo elegantna varijanta, ali i varijanta u kojoj mnoge devojke i izguraju celu zimu, tako da su se montoni u mnogo slučajeva pokazali i kao veoma praktični, pored toga što izgledaju savršeno.

Fensi cipele za kišno vreme

Zna se da jesen i početak zime sa sobom nose padavine, tmurno i sve hladnije vreme i na kraju naravno i sneg. Potrebna vam je dobra obuća, koja će pre svega da bude kvalitetna i nepromočiva. Zatim, potrebna vam je obuća koja će i lepo da izgleda. Zato i kažemo da morate da se opremite na vreme, jer vam se možda mnogi modeli neće svideti. U ovom slučaju morate da spojite lepo i korisno, a skoro svaka devojka zna da to nekada može da bude preteško, čak i nedostižno.

Dobar crni sako

Dobar crni sako bi trebalo da imate tokom cele godine, međutim, posebno je značajan u toku jeseni. U toku leta ćete naravno da izbegavate sakoe, zbog vrućine, ali ćete ih tokom jeseni rado nositi, jer vam u njima neće biti hladno, a služiće vam da poboljšate vaš imidž i zaista kada imate crni sako onda će vam sve biti lakše, tačnije lakše ćete moći da osmislite modne kombinacije za posao, za grad, za provod, za izlaske, sastanke i slično.