Ukoliko vam je izgled vaših patika na neki način dosadio, ali još uvek ne želite da ih menjate jer vam savršeno odgovaraju, onda treba da razmislite na koji način možete da ih unapedite. Postoje detalji, kojima u potupnosti možete promeniti izgled vaših patika.

Na početku, verovali ili ne, izgled vaših patika možete da promenite i ukoliko ih samo ubacite u mašinu za pranje veša. Nakon što mašina završi, vaše stare patike će vratiti onu boju koju su imale kada ste ih kupili, a u nekim slučajevima će imati i bolju svetliju boju. Postoje još neki načini o kojima bi trebalo da razmislite:

Pertle u šarenim bojama

Najjednostavniji način da promenite izgled vaših patika jeste da birate pertle u različitim bojama. Prilikom kupovine patika vi dobijate u nekim slučajevima i pertle u drugoj boji. Vrlo često se dešava da na taj drugi par pertli apsolutno zaboravimo i da ih nikada ne zamenimo. Međutim, mi vam u ovom slučaju savetujemo da izaberete sasvim nove pertle, koje će biti i te kako šarene.

Šarene Pertle - Magazinčić

Primetićete da se izgled vaših patika znatno promenio. Ovo je dobra opcija u toku leta, jer je tada šarenilo dozvoljeno i ove kombinacije će odlično ići uz teksas suknje, šorceve i slično. Ipak, u toku zime ova kombinacija možda i neće delovati primamljivo. Međutim i u toku zime možete da dodate malo boje kada su pertle u pitanju. Naravno vaše patike mogu biti još zanimljivije ukoliko ih dobro ukombinujete sa čarapama. Na primer ukoliko imate crne patike i ukoliko su u pitanju ženske patike, onda možete kupit pertle u roze boji. Na taj način nećete odskakati, ali će vaše patike sasvim drugčije izgledati.

Stikeri na pertlama

Stikeri ili neki drugi slični detalji na pertlama mogu dobro da izgledaju. Od vas zavisi koji će se stikeri naći na pertlama. To mogu biti detalji koji nešto znače u vašem životu, oni detalji koji vas inspirišu, koji vas pokreću, neki simobli, koji opet vama nešto posebno predstavljaju.

Naravno, ti stikeri ne moraju da budu simboli ničega, već jednostavno mogu samo da vam se svide i budu deo vaše obuće, u ovom smislu patika. Vrlo je zanimljivo imati patike sa stikerima. Čak i muške patike mogu da deluju vrlo interesantno kada su stikeri u pitanju. Bilo da imate patike nekih poznatih brendova, poput na primer Nike patika ili Adidas patika, to i nije toliko važno. Važno je da samo odaberete odgovarajuće stikere i da ih pravilno postavite. Očekujte naravno da se može desiti da neki stikeri otpadnu, tako da budete spremni i na to.

Pufne na patikama

Pufne na patikama su uvek hit, bilo da se radi o letnjoj sezoni ili zimskoj sezoni. Čini se da one više odgovaraju zimskoj sezoni, zato je sada prilika da kupite pufnice i zakačite ih na vaše patike. Trebalo bi da znate da postoje i one patike koje već imaju te pufnice na sebi. Tako da, ukoliko ste trenutno u procesu kupovine patika, možda bi trebalo da obratite pažnju i na ovaj model patika. Te pufnice mogu da se skidaju i patika bez njih deluje mnogo drugačije. Ovim potezom, odnosno kupovinom ovog modela patika, praktično dobili dva para patika.