Datum proslave se bliži, vaš rođendan zove! To je to vreme u godini kada je slavlje neizostavno! Želite da i ovoga puta sve bude pod konac, jer jednom godišnje se slavi rođendan, zar ne?

Ako ne znate kako sve da organizujete na brzinu i hoćete li imati mesta za sve goste, prepustite da o vašim brigama misli neko drugi. A za broj gostiju ne brinite, znate kako se u našem narodu kaže – kad čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna. I zaista, uz dobru hranu i piće niko neće ni primetit da li je malo prostora za sve goste, a još ako je društvo pravo i odabrano niko neće obratiti pažnju da li je seo na podu, na stolici ili u fotelji. Važna je dobra zabava! A za to da vaši gosti i vi uživate u dobroj hrani kao i za savet u vezi organizacije vašeg divnog dana ili bilo kojeg drugog vama bitnog događaja, pobrinuće se Lav cakes ketering.

Iako neki misle da rođendani postaju manje važni kako ste stariji i da u određenom uzrastu više nisu bitni, to ne bi trebalo da bude tako. Naime, vaš rođendan uvek treba da bude vredan proslave, bez obzira da li imate 10, 15, 25, 35 ili 50 godina. Naravno da se proslave punoletstva najviše pamte, ali uživajte svake godine u svom rođendanu. Predstavite svoje ideje, porazgovarajte sa svojim prijateljima o proslavi, iskažite svoje želje i nemojte da skrivate sopstvene namere, neka vaša proslova bude po vašoj meri. Jedna od ideja za proslavu rođendana jeste velika zabava sa porodicom i prijateljima uz živu muziku i provod u kafiću, druga varijanta može da bude proslava u nekom restoranu ili se možete odlučiti za kućnu atmosferu. Sve u svemu, ugodite sebi i uživajte!

Ketering služba brine umesto vas!

Odlučili ste da svoj 25. rođendan proslavite u kafiću koji ima opuštenu atmosferu i živu svirku, ali niste baš sigurni kako da organizujete neku zakusku, zar ne? E pa, vreme je da ketering služba počne da radi umesto vas. Vaše je da predstavite sopstvene želje, a njihovo da pripreme baš onako kako ste zamislili. Ne morate da brinete o tome da li su se svi poslužili niti da li je hrana i piće pripremljena na pravi način, jer tu brigu će preuzeti ketering služba. Proslava vašeg rođendana planira se unapred, a profesionalci sve obaveze preuzimaju na sebe.

Vaše je da izaberete hranu koju želite da bude poslužena, kao i da odlučite koliko će se ponuda uklopiti u vaš budžet. Ako ste neodlučni, stručnjaci za ketering će vam uvek predložite neke moguće ukuse i obroke, te ne morate unapred da se bavite time šta i kako želite. Prepustite to profesionalcima i uživajte sa svojom rodbinom i prijateljima.

Za vaš poseban dan, ketering služba sve priprema. Slatki, slani zalogajčići, sve po želji i meri. Dobro raspoloženje se podrazumeva, a uz odličnu hranu i piće lud provod i odlična zabava neće izostati. Ako smo vam dali ideju kako sve na brzinu da organizujete za svoj rođendan ili kako da obradujete voljenu osobu ili svoje prijatelje, onda problema nema. Dovoljno je samo da se na vreme javite i sve unapred isplanirate. Sigurni smo da nećete pogrešiti, jer ketering je odlična prilika da se slavlje organizuje po želji i meri domaćina ili domaćice.