Ne znamo šta ste zamislili, ali vam pružamo pouzdan odgovor – zabavne i kul torte za svadbe sasvim su neočekivane. Od onih pomalo bizarnih do onih koje svojim dizajnom oduzimaju dah, torte za svadbe koje se smatraju zabavnim u potpunosti zavise od ukusa i afiniteta budućeg bračnog para, a nimalo od ustaljenih konvencija i pravila.

Torte za svadbe u formi mladenaca

Najpre, o onim malo čudnijim. Bizarne torte za svadbe koje su obišle čitav svet na fotografijama na internetu najčešće se svode na krv i tuču. Da, da, dobro ste pročitali – potpuno bizarne torte za svadbe podrazumevaju mladoženju i mladu koji na vrhu torte drže pištolje, dok su svi oko njih – po spratovima torte za svadbe – mrtvi, i krv se sliva kao po stepenicama.

Sa ovoga, na malo vedrije teme. Naime, torte za svadbe u formi mladenaca su i one koje su potpuno napravljene u obliku budućeg bračnog para, imitiraju njihov izgled, ali i hobije – primera radi, na svadbi jednog bubnjara i pevačice i izgled njihove torte za svadbe je jednak: on je predstavljen kako sedi za bubnjevima, a ona sa mikrofonom u ruci.

Naravno, posebno su zanimljive i one torte za svadbe na čijem vrhu su figurice mladenaca urađene tako da i on i ona prikazuju svoj hobi ili budu u automobilu, kome na zadnjoj strani piše „Upravo venčani“.

Pazi, pada torta!

Krive torte za svadbe koje izgledaju kao da će se svakog časa srušiti ili one koje podsećaju na čuveni toranj u Pizi veoma su zabavne, ali njih moraju praviti samo profesionalni poslastičari. U prevodu – ne pokušavajte ovo kod kuće!

Ove krive torte za svadbe može pratiti figurica mlade koja stoji na vrhu i drži mladoženju da ne padne, a posebno su duhovite one torte za svadbe koje ih predstavljaju na manjoj torti pored kako su se „prizemljili“. Zabavno i originalno!

Čudesna šuma, koferi i knjige

Sigurno ste već negde videli torte za svadbe u svim mogućim oblicima, ali verujemo da one koje su dekorisane poput neke čudesne šume niste imali prilike da zapazite. Trenutni hit u Americi upravo su ovakve torte za svadbe – najčešće dekorisane crnom bojom na beloj pozadini, zapravo predstavljaju pravu igru senki po obodima spratova.

Veoma kul su i torte za svadbe u obliku naslaganih kofera, na čijem vrhu sede figurice mlade i mladoženje. Idealno za sve svetske putnike. Drugi vidovi ove torte za svadbe su oni koji predstavljaju naslagane knjige, ali i poklone.

Morske torte za svadbe i likovi iz crtanih filmova

Neprevaziđene i prilagodljive svim stilovima su i tzv. morske torte za svadbe, ali one koje se smatraju zabavnim i kul idu u pravcu mnogobrojnih detalja i šarenila, pa se tako na površini samo jedne ovakve torte za svadbe mogu naći more, pesak, ležaljke, palme, sidra, ili čak čitav brod i čitava plaža.

Veoma bliske ovakvoj pretpranosti mogu biti i torte za svadbe sa motivima iz crtanih filmova, u okviru kojih se ide do predstavljanja svih mogućih Diznijevih parova na površini samo jedne torte za svadbe ili se pak okreće svedenosti, pa se torta deli na dva dela – onaj koji pripada Beli iz „Lepotice i zveri“ i onaj koji pripada Betmenu.

A koji ste Vi junak iz crtanog filma?