Ako upravo planirate renoviranje kuće, stana ili poslovnog prostora, ne sumnjamo da se na Vašem spisku morala naći i PVC stolarija, pogotovo ako se još uvek mučite sa starom stolarijom. Ukoliko se još uvek dvoumite, naš predlog je da u PVC stolariju investirate sada, jer što pre započnete njeno uvođenje u svoj dom, isto će Vam se pre i isplatiti.

Zašto je PVC stolarija postala sinonim za udoban život, kako je moguće da ona zadovolji čak i visoke estetske kriterijume i zbog čega ova investicija u Vaš prostor ujedno znači i uštedu, otkrivamo u samo tri razloga.

 PVC stolarija = odlična izolacija

Najpre, zdravlje. Sigurno ćete se složiti da je Vaše i zdravlje Vaših ukućana ili zaposlenih na prvom mestu, te je to prvi razlog zbog kog bi trebalo da PVC stolarija bude uvedena i u Vaš prostor.

PVC stolarija nije bez razloga dospela na ubedljivo prvo mesto po traženosti kada je ovaj vid izolacije u pitanju. Sam način izrade po kome je PVC stolarija poznata zapravo omogućava njeno bolje prianjanje okviru i, samim tim, bolje dihtovanje. Tako nećete doći u situaciju da Vaš enterijer zavisi od spoljašnjih vremenskih prilika i neprilika, jer PVC stolarija pouzdano čuva kako od visokih, tako i niskih temperatura.

prozor-roletna

Ono što je, međutim, još bitnije, jeste činjenica da PVC stolarija zbog svoje dobre izolacije sprečava ne samo prodor vazduha, već i vlage u unutrađnjost prostora. PVC stolarija tako sprečava razvoj i svih štetnih mikroorganizama, stvaranje vlage i buđi na zidovima, koje umnogome mogu oštetiti zdravlje.

Stoga bi najbolje bilo da brigu o sebi i onima sa kojima delite određeni prostor započnete već sada, i to uz PVC stolariju.

Ušteda novca

Nije bez razloga PVC stolarija postala i sinonim za uštedu, i to najviše zbog toga što investiranje u ovaj element uređenja zapravo znači da će Vam se isto veoma brzo isplatiti, pogotovo ako trošite novac za dodatno zagrevanje zimi i hlađenje leti.

Zbog svojih izolativnih performansi pomenutih u okviru prethodnog razloga, PVC stolarija onemogućava prodor spoljašnje temperature vazduha u prostoriju, te umnogome štedi na računima za struju i grejanje. Sem toga, PVC stolarija je veoma postojana i izdržljiva, te joj nije potrebno održavanje na godišnjem ili čak polugodišnjem nivou. PVC stolarija može trajati i preko pola veka, te je sasvim sigurno da će Vam se njeno uvođenje isplatiti u rekordnom roku.

PVC stolarija ispunjava estetske kriterijume

Na samom kraju, ali ne i najmanje bitno, PVC stolarija može zadovoljiti čak i najstrože estetske kriterijume. Naime, kako se PVC stolarija razvijala, tako se radilo i na njenom izgledu, te sada postoji PVC stolarija koja veoma uspešno imitira onu drvenu, ali je svakako od iste neuporedivo bolji izolator.

Tako se sada možete odlučiti da Vaša PVC stolarija ne bude u klasičnoj beli boji, već sa teksturom i nijansi drveta. Na PVC stolariju se, ovim povodom, aplikuju folije, podjednako otporne i izdržljive kao i stolarija sama, te je sada veoma lako uklapati PVC stolariju u svaki enterijer, a u zavisnosti od elemenata uređenja.

Stoga se nemojte dvoumiti i učinite da PVC stolarija zasija u Vašem prostoru što pre!

Format alde