Ako još uvek niste odlučili gde ćete ove godine na skijanje, razmislite o Italiji kao potencijalnoj destinaciji. Pored Francuske koja je poznata po svojim skijalištima i Italija ima što šta da ponudi kada je reč o zimskom turizmu. Verovatno mislite da  je to skupo i da ne možete to sebi da priuštite. Varate se. Addiko banka je obezbedila gotovinske keš kredite od 100.000 din sa minimalnom kamatom.

Vi odaberite svoju destinaciju, a sve drugo ćemo lako.

Italija nudi vrhunski zimski turizam

Ono po čemu se izdvaja od ostalih zemalja koje imaju razvijena skijališta jesu upravo strme i zahtevne staze. Zato i jeste omiljena destinacija onim najiskusnijim. Italijanska skijališta se nalaze na severu zemlje, blizu granica sa Švajcarskom, Austrijom, Slovenijom i naravno Francuskom. Ski sezona traje od decembra do aprila. Broj turista koji posećuje  Italiju u zimskom periodu povećava se iz godine u godinu. Hoteli koji nude vrhunsku uslugu, dobro opremljene staze tokom cele godine su upravo ono što privlači veliki broj turista, a ne treba zaboraviti i na pogled koji pruža sliku zimkse idile.

Passo del Tonale – italijanski zimski raj

Svako ski mesto u Italiji izdvaja se po nečemu jedinstvenom, bilo da je reč o hrani, stazi ili smeštaju. Predeo koji se posebno izdavaja je Passo de Tonale i Adamelo ski centar. To je moderno mesto, kompletno opremljeno, gde ima preko sto kilometara alpskih i 22 kilometra nordijskih staza,  koje su povezane u jednu celinu. Visina dolazi i do 3000 metara nadmorske visine. Ne morate biti profesionalac da biste uživali u čarima ovog predala. Prostiru se od sela Temu, kroz glečer Presen i Pontedilenj i Paso Tonale. Jedna od dužih staza u Evropi prostore se upravo između Presen glečera i Pontedilenja.

Staze su predviđene za sve nivoe skijanja, od početničkog do profesionalnog. Pored klasičnih ski staza ovo mesto je idelano za ljubitelje snouborda i nordijskog skijanja. Ono što Adamelo fristajl arena nudi je pravi raj za one koji uživaju u snowboard freestyle i skijanju, a postoji i poseban deo namenjen za početnike. Sastavni deo čitavog ovog kompleksa su i klizalište, tjub staze i sankanje sa haskijem. Ovo italijansko mesto idealno je za druženje i uživaćete u prirodi bilo da boravite sa porodicom ili prijateljima.

Zato mislimo da ukoliko je vaša odluka skijanje u italiji mislim da nećete pogrešiti.

Poznato je da su zimovanja i letovanja periodi u godini kada se ljudi najviše odlučuju da podignu određeni kredit.

Do keš kredita brzo i lako

Keš kredit Addiko banke dobijate brzo i jednostavno. Potrebna Vam je lična karta ukoliko ste klijent banke, a ako niste potrebna vam je potvrda o primanjima. Nema dodatne papirologije. Rata kredita na mesečnom nivo se ne menja. Tako da drugih obaveza nema.

Za kredit od 100.000 din koliko obično treba za jedno zimovanje, rata može biti samo 2.219 din.

Zato da bi ostvarili svoje snove i uživali u čarima prirode italijanskih predela i gostoprimstvu njenog naroda posetite Addiko banku. Obezbedite sebi zimovanje na kredit.