Ako ste iz bilo kog razloga planirali da kupite ometače za špijunsku opremu, onda ste se verovatno malo i raspitivali o njima, o njihovom funkcionisanju i njihovim cenama.

Postoje razne vrste ometača špijunske opreme i svi su dobri na svoj način. Dakle, svi će donekle raditi svoj posao u svom domenu i zato sa radnikom u prodavnici špijunske opreme treba da se konsultujete da li će i u vašem slučaju ometači odrađivati posao. Naime, treba da iznesete svoju problematiku, ne zbog znatiželje prodavca, već zbog toga da bi vam prodavac ponudio najbolju moguću opciju. Više o ometačima možete saznati ovde, a ovo su osnovne stvari koje treba da znate pre nego što odlučite da ih kupite:

Mobilni ometači su bolji

Postoje fiksni i mobilni ometači špijunske opreme, ali se uvek savetuju mobilni, jer njih možete da pomerate. Međutim, ukoliko ste sigurni da će vam isključivo i samo u jednoj prostoriji biti neophodni ometači, onda je sasvim u redu da kupite samo one neprenosive.

Sprečavaju rad mobilnih telefona i špijunske opreme

Ukoliko su ometači špijunske opreme dobri, oni zaista neće dozvoliti rad bilo kakvih drugih uređaja za praćenje i prisluškivanje. Dakle, blokiraće rad svih uređaja špijunske opreme, a takođe neće dozvoliti ni mobilnim telefonima da rade, bez obzira koliko god ti moblini telefoni bili dobri i bez obzira na to kakav signal imali.

Koriste se u pozorištima, bioskopima, na fakultetima, u automobilima…

Ometači špijunske opreme koriste se u kolima, na fakultetima, u pozorištima, bioskopima i na sličnim mestima. Dakle, ovde su najrasprostranjeniji, ali naravno koriste ih i privatna lica u privatne svrhe. Mogu ih koristiti svi oni koji misle da ih neko prati i prisluškuje. Kada koriste ometače špijunske opreme onda su sasvim sigurni da niko ne može da ih prisluškuje i da niko ne može da ih prati. Ovo je posebno važno napomenuti zbog gps lokatora koji se postavljaju u kolima, te se ti automobili prate gde god da krenu. Sa ometačima, svi oni koji sumnjaju da su njihovi automobili praćeni, doživeće olakšanje, jer niko više neće moći da zna bez njihovog jasnog navođenja, gde su krenuli i gde su bili.

Baterija im najčešće traje oko 100 minuta

U zavisnosti od toga koji ometač kupite toliko će i trajati baterija. Dakle, to može da bude oko 100 minuta i to je neki prosek. Nakon toga ometači špijunske opreme moraju da se napune. Za neke sastanke to je sasvim dovoljno ili za neki film ili predstavu.

Mobilni ometači su manjih dimenzija

Nekada je važno i da ometači za špijunsku opremu budu što manji, a mobilni ometači su i te kako minijaturni, ondosno minijaturni su u odnosu na ometače na struju. Ipak, treba se pozabaviti i svim ostalim karakteristikama. Savetujemo opet da se dobro raspitate kod prodavca špijunske opreme, jer samo će on znati koji ometač špijusnke opreme će biti najbolji u vašem slučaju.

Laki su za korišćenje

To je slučaj uglavnom sa bilo kojom vrstom špijunske opreme u poslednje vreme. Prave se tako da i laici, kao i potpuni amateri mogu sa lakoćom da koriste ovu opremu. Isti je slučaj sa ometačima, a značajnije je da se oni koriste lako. Tako da, upustvo ćete dobiti, ali svakako ćete dobiti i savet prodavca.