Apartmane u Beogradu možete naći i po ceni od oko 15 evra na dan. To je verovatno neki minimum koji morate izdvojiti za apartman u Beogradu. Naravno da cene variraju, pa tako imate i one apartmane gde boravak košta i do 100 evra dnevno, ali i više.

Postoje različiti faktori koji utiču na cenu apartmana, ali opet i tu je malo komplikovana situacije. Na primer apartman u samom centru grada, sve i da ima samo osnovne stvari će mnogo više da košta od apartmana koji je malo zabačen, a koji je značajno bolje opremljen. Dakle, u tom slučaju vi plaćate lokaciju, a ne sam apartman u Beogradu. Da pojasnimo malo detaljnije od čega sve zavisi cena apartmana u Beogradu:

Od lokacije

Definitivno, cena apartmana u Beogradu zavisi od lokacije. Najskuplji su definitivno oni apartmani u samom centru grada. I kada ukucate na internetu “apartmani Beograd” verovatno će vam pri vrhu iskočiti oni apartmani koji se nalaze u samom centru gradu, strogom centru i videćete da su ti apartmani prelepi, ali ćete takođe videti i da je njihova cena ozbiljna.

Kao što je već rečeno, vi u ovom slučaju plaćate lokaciju, plaćate to što ste u samom centru. Još ćete više platiti ukoliko je taj apartman uređen na najbolji mogući način. To mu onda još više diže cenu. Tako da, ako vas zanimaju apartmani u samom centru grada, onda treba da znate da su cene tu prilično visoke.

Oni koji izdaju apartmane u Beogradu vrlo dobro znaju šta za turiste znači sam centar i niko neće od onih koji izdaju apartmane u Beogradu da spusti tu cenu ili bilo šta slično, jer će se uvek naći neko ko će to i platiti.

Od opremljenosti

Sa druge strane, čak i oni apartmani u samom centru Beograda ne mogu da koštaju mnogo, ako nisu dobro opremljeni. Pod dobrom opremljenošću se podrazumeva i klima, televizor, nešto od kuhinjskih aparata, naravno opremljenost kuhinje i slično.

To naravno diže cenu apartmana u Beogradu, jer se samim tim i vaš ugođaj povećava. Ako vam televizor ne treba, niti bilo šta od kuhinjskih elemenata, onda možda možete da nađete i one apartmane u Beogradu koji služe da u njima samo prespavate. Dobro opremljene apartmane pogledajte na sajtu www.pinkapartmani.com

Da li ima dodatne sadržaje

Apartmani koji imaju spa ili bazen su daleko skuplji od bilo kojih drugih apartmana. Obično se ovi apartmani ne nalaze u blizini centra grada, već na nekom mirnijem mestu, ali to ne znači da je njihova cena zbog toga niža. Svi ovi dodatni sadržaji u mnogome povećavaju cenu.

Da li ima parking mesto

I ova činjenica može da poveća cenu samog apartmana. Parking mesto nekome mnogo znači i zato će birati samo one apartmane u Beogradu, koji imaju tu mogućnost, dok će ostale opcije eliminisati.

Od veličine

Naravno u slučaju apartmana veliča je jako bitna. Ali, ne i presudna. Mnogo mali apartmani u samom centru će mnogo više koštati od drugih mnogo većih apartmana u Beogradu na periferiji. Tako da veličina jeste važna, kada se određuje cena apartmana, ali treba uzeti u obzir i druge faktore.

Odabir pravog apartmana sigurno nije lak, ali veliki izbor svakako pomaže. Sigurni smo da ćete naći idealan smeštaj po vašem ukusu.