Pretpostavljamo da već znate gde ćete i sa kim dočekati Novu godinu. Možda ste se već opredelili i za idealnu toaletu u skladu sa mestom proslave, a ako ste odabrali da Novu godinu proslavite kod kuće – verovatno razmišljate i o tome kakvu trpezu da pripremite za ovaj događaj. Osim svega pomenutog, još jedna stvar je vrlo bitna, a to je kakve ćete novogodisnje dekoracije odabrati za ulazak u 2019.godinu.

Novogodisnje dekoracije su sastavni delovi praznične atmosfere i one doprinose posebnom osećaju radosti, zadovoljstva i svečanosti događaja. Zato se obično biraju novogodisnje dekoracije u šljaštećim i svetlucavim bojama, sa što više ukrasa i detalja, a obično su u kombinaciji plavo-srebrne, belo-crvene, crveno-zlatne, kao i crveno-belo-zelene boje – odnosno svaka kombinacija koja podseća na zimske čarolije je dobro došla! Naravno, novogodisnje dekoracije treba da su smislene sa ukusom i stilom da ne biste prešli u kič.

Bez obzira sa kim ćete dočekati Novu godinu kod kuće, postarajte se da vaše novogodisnje dekoracije za trpezu budu svečane i elegantne! A, šta će najpre ostaviti takav utisak nego specijalno aranziranje cveca za ovu priliku i cvetni aranzmani za stolove kojima ćete upotpuniti praznični ugođaj i trpezi dati dodatnu dozu svežine! Ukoliko ste dovoljno vični i kreativni, aranziranje cveca mozete uraditi samostalno, a za sve druge – tu je cvećara Dunjin cvet koja nudi aranziranje cveca za različite prilike i događaje.

Savršen poklon za Novu godinu – ruze u kutiji ili cvetni aranžmani sa pićem i bombonjerom

Ukoliko ste u nedoumici šta pokloniti voljenoj ili bilo kojoj drugoj dragoj osobi povodom praznika, budite sigurni da je cveće uvek pravi izbor! U ponudi cvećare Dunjin cvet nalaze se različiti cvetni aranžmani i box of flowers, koje možete upotpuniti i odabranim pićem ili čokoladom iz njihovog asortimana. Ovde ćete naći sve na jednom mestu, te možete kreirati unikatan savršen novogodišnji poklon!

Ruze u kutiji su uglavnom rezervisane za voljeni lepši pol, ali možete birati i drugo cveće u korpi ili elegantnoj kutiji… Neki od naših predloga su:

  • Crvene ruze u kutiji koje možete iskombinovati sa pićem po vašem izboru i zatražiti aranziranje cveca u skladu sa vašim potrebama,
  • Cvetni aranžman u koferu,
  • Box of flowers sa ili bez pića,
  • ruze u kutiji boje zlata,
  • Box crvene ruze u kutiji – sa mogućnošću da sami odaberete boju cveća i kutije,…

Cvetni aranzmani za stolove – idealne novogodisnje dekoracije za trpezu

Kada je u pitanju dekoracija novogodišnje trpeze, u zavisnosti i od toga za koliko osoba je predviđena proslava, možete se odlučiti za jedan centralni ukras poput elegantnog svećnjaka ili male jelkice sa novogodišnjim ukrasima, ali neke od idealnih dekoracija jesu cvetni aranzmani za stolove! S obzirom da je aranziranje cveca za različite prilike sastavni deo ponude skoro svih cvećara, odaberite onu koja će zadovoljiti vaš ukus, želje i potrebe.

Cvetni aranzmani za stolove su specijalnost i ponos cvećare Dunjin cvet, a predstavljamo vam samo neke od onih koji su u stalnoj ponudi:

  • cvetni aranzman sa bambusima,
  • cvetni aranzman strelicija, crvena ruža, anturijum i suncokret,
  • cvetni aranzmani za stolove u svećnjaku,
  • cvetni aranžman sa ljiljanima i crvenim ružama,
  • cvetni aranžman sa amarilisom, crvenim ružama i alstomerijama, kao i mnogi drugi interesantni i nesvakidašnji cvetni aranzmani za stolove.

Takođe, u ponudi su i diskretniji cvetni aranzmani za stolove koji odišu elegancijom poput jedne crvene ruže u staklu, mini ruže ili cvetni aranžman sa tri ruže, kao i cvetni aranzmani za stolove sa hortenzijama ili ranunkula sa ružama. I ovo naravno nije sve – izbora je zaista mnogo ukoliko odaberete cvećaru kojoj aranziranje cveca predstavlja ljubav i strast!

Autor teksta: Biljana Radojčić