Da li se vaša deca igraju bosa po pesku ili travi?

Da li im dozvoljavate da trčkaraju bosi?

Savremeni način života, tvrde površine, kao i vremenske prilike nisu baš idealni uslovi za hodanje bez obuće. Da li znate zbog čega treba da pustite mališane da hodaju bosi čim im se za to ukaže prilika?

Kada dete hoda boso stimulišu se nervni završeci, a tako se omogućava i pravilan razvoj stopala kod dece. Zato, čim su svi uslovi ispunjeni, pustite dete da ide bez obuće.

Baš taj, prvi korak kod dece je najvažniji!

Omogućite svojim mališanima da se tokom hodanja osećaju sigurno i prijatno. Izaberite za svoju decu najbolju obuću. Stručnjaci kažu da je anatomska obuca idealna za mališane, jer se posebna pažnja usmerava ka pravilnom razvoju stopala.

Neka prve cipelice budu prostrane i fleksibilne. Neka se mališani osećaju prijatno i lepo dok hodaju, a neka im anatomska obuca bude saveznik u pravljenju prvih koraka.

Izuzetno je važno izabrati odgovarajuću veličinu obuće za mališane, pogotovu kada su prve cipele i decije sandale u pitanju. Bez obzira da li birate prve cipele ili vaše dete ima tri, pet, sedam godina, Scholl obuca ima veliki izbor dečije obuće. Samo nekoliko klikova je dovoljno da pogledate koje sve modele ova obuca online nudi. Poručite decije sandale, patike ili papuče brzo i lako! Tu smo zbog vas!

Scholl obuca – prvi i pravi izbor svakog roditelja!

Obuća doprinosi da se deca osećaju prijatno i stabilno prilikom hodanja. Koju god obuću dete da nosi, bilo da su decije sandale, cipele, papuče ili patike u pitanju, obuća mora da bude prilagođena stopalu.

Kako vi birate obuću za decu? Da li je anatomska obuca vaš prvi izbor?

Pre nego što krenete u kupovinu trebalo bi da znate sledeće.

Dečija obuća mora da je:

  • od prirodnog materijala;
  • udobna i  fleksibilna;
  • nova;
  • prilagođena stopalu i da ga ne steže;
  • dovoljno široka i ima dovoljno prostora za prste u prednjem delu obuće.

Za svakodnevne aktivnosti mališana neophodno je da cipelice, decije sandale ili patike budu udobne i da imaju dovoljno mesta za prste. Tako će dete moći da uživa u svakom koraku, a uz to će nesmetano trčkarati. Zato je Scholl obuca pravo i najbolje rešenje za svakog roditelja. Za udoban i lagan korak vašeg deteta ova anatomska obuca nudi brojne modele. Ponudu koju ova obuca online ima možete brzo i lako prelistati i za samo kratko vreme poručiti željeni proizvod.

Anatomska obuca – za sigurne korake vašeg deteta!

Za pravilan razvoj stopala i za sigurne korake vaše dece neophodno je da obuća bude adekvatne veličine. Uz to se pobrinite i da decije sandale, prve cipele i patike budu:

  • anatomski oblikovane i komforne;
  • meke i sa niskom petom;
  • dovoljno duboke i prozračne.

Naša Scholl obuca zahvaljujući mekim unutrašnjim ulošcima koji su od prirodnog materijala deci omogućava dodatni komfor prilikom šetnje, a takođe obezbeđuje i da stopala neometano dišu. Širina obuće mora da bude prilagođena stopalu, pa ako birate patike, cipele ili prve decije sandale izaberite odgovarajući prirodni materijal i pravu širinu obuće.

Scholl obuca u svojoj ponudi ima veliki broj modela za mališane svih uzrasta, jer nama je na prvom mestu pravilan i zdrav razvoj stopala kod dece. Pogledajte šta to naša obuca online nudi i izaberite najbolji model za svoje dete!