Šta raditi kada vam se bliži rođendan, a vi ste rešili da ga proslavite kod kuće, ili ste položili poslednji ispit i želite to proslaviti u većem društvu i kućnoj atmosferi, a možda jednostavno želite priprmiti dobru zabavu za svoje društvo bez nekog povoda. Za sve vam je potrebno vreme koje nemate i pitate se šta vam je sve neophodno za dobru zabavu kod kuće?

Ovih nekoliko stvari se ne smeju zaboraviti, i moraju se naći na listi prioritetnih kada je proslava kod kuce u pitanju.  Za ono što ne možete sami postići, možete kontaktirati ketering službu koja je uvek dostupna i koja zapravo zbog takvih situacija postoji i iz dana u dan sam odabir raste.

Prostor

Ono o čemu prvo morate voditi računa kada su proslave kod kuće u pitanju, jeste spreman prostor za veći broj ljudi. To u startu podrazumeva izbacivanje viška sitnih predmeta, kako biste izbegli eventualne nezgodne situacije zbog većeg broja ljudi. Kako je višak nameštaja nemoguće izbaciti, dovoljno je da napravite mali razmeštaj, da biste oslobodili prostor za igru. Ukoliko imate tepihe, poželjno je zarolati ih i odložiti sa strane. Naravno, mesta kao što su restorani, picerije, kafići ili diskoteke su takođe opcija gde se proslava može organizovati, ali ipak ćete se najbolje osećati u svom domu.

Hrana

Koji god povod za zabavu da imate, morate voditi računa da nezaboravite na hranu. Uvek će se naći neko ko će ogladneti, pa će mu biti potrebni po koji zalogajčići. Ono što je najpraktičnije, jesu kanapei i brusketi. Olakšavajuća okolnost jeste što postoji ketering i više ne morate brinuti oko pripreme. Dovoljno je na internetu potražiti koji vam se najviše dopada, pozvati i zakazati dostavu uz željeni izbor.

Muzika

Dobru zabavu je nemoguće zamisliti bez dobre muzike. A i ko bolje poznaje vaše društvo od vas samih. Ako nemate vremena za unapred pripremljenu plej listu, odavno nam je na raspolaganju internet i ju tjub, tako da ne morate brinuti unapred. Svak može izabrati omiljenu pesmu. Podsećam vas, da obavestite komšije na buku koja predstoji. Možete na ulaznim vratima zgrade zalepiti papir sa objašnjenjem i izvinjenjem. Samim tim, izbećičete potencijalne probleme i niko se neće naljutiti na vas.

Piće

Pored muzike, dobru zabavu je nemoguće zamisliti i bez dobrog pića. Uvek vodite računa da se nađu kako alkoholna, tako i bezalkoholna pića. Obratite pažnju i na broj gostiju, kako ne bi zafalilo. Uostalom, uz poziv ketering službi, dovoljno je reći broj i vi više ne morate brinuti da li će biti dovoljno za sve. Oni su tu, da biste se vi opustili i uživali u zabavi. Tako da, tu vrstu pomoći iskoristite maksimalno.

Odeća

Iako slavite kod kuće, ne zaboravite se dobro obući. Možete biti kreativni, pa osmisliti veče za sve. Neka to bude tematska žurka, recimo predložite društvu da se što smešnije obuku. Tako ćete probuditi kreativnost i u vama i u društvu, pa veče može biti još zanimljivije. Ne zaboravite foto-aparat koji će zabeležiti najsmešniju odevnu kombinaciju, kao i uspomenu na celokupno veče.

Sa ovim predlozima, spremni ste za ludu žurku. Svakako je olakšavajuća okolnost znati da vam u svakom momentu ketering može pomoći. Vi se samo prepustite uživanju.