Razmišljate oko toga kako ćete otići na svoje letovanje u Grčku, kombi prevoz Halkidki može biti pametno i ekonomično rešenje. Takođe, putovanje manjim putničkim vozilom kao što je kombi prevoz je mnogo udobniji i bezbedniji od bilo kog prevoza. Vozilo može doći do vaše kućne adrese pokupi vas i vaše stvari, i kombi prevoz Halkidki vas odveze na tačnu odrednicu vašeg odomora. U ovom slučaju možete isključiti mogućnost da nešto zaboravite za put. Udobnost i klimatizacija je zagarantovana, pa se tako možete opustiti tokom puta i u miru gledati svoj omiljeni film, seriju ili slušati vašu omiljenu muziku.

Kombi prevoz može da primi manji broj putnika, pa je u tom slučaju mnogo lakše praviti pause tokom puta. Mogu se tako izbeći dugotrajne pauze i česta stajanja, koja vidno produžavaju vaše putovanje. Kada je u vozilu manji broj ljudi, lakše je naparviti dogovor i međusobnu saradnju oko pravljenja pauza ukoliko je potrebno da se stane to je mnogo lakše izvesti sa manjim brojem putnika. Kada je u pitanju kombi prevoz Grčka je možda i najpogodnija destinacija za korišćenje ove vrste prevoza.

Kombi prevozom Halkidiki vaša finalna odrednica za odmor može biti mnogo brža i jednostavnija, jer se često dešava da ukoliko idete autobusom morate da nosite svoje stvari do svog smeštaja jer autobus nema tu mogćnost da stane tačno ispred vašeg smeštaja. Kombi prevoz vam pruža mogućnost da dođete do praga svog smeštaja i tako izbegnete nošenje kofera koji znaju da budu jako teški kada se odlazi na odmor. Zato neka vaš izbog za ovo letovanje u Grčkoj bude kombi prevoz Halkidkii.

Renta a car

Još jedan vid prevoza koji se nudi za prevoz do Grčke a da nije autobus i avio prevoz jeste automobil. Iznajmljivanje automobila je veoma pogodno na putovanje do srednje daleke destinace i bliže destinacije kao što je Grčka. Rent a car agencije nude mogućnost iznajmljivanja automobila na određeni period u z novčanu nadoknadu. Automoblili se iznajmljuju sa punim rezervoarom goriva, a ageniceje očekuju da tako budu i vraćeni. Kada se svode ukupni troškovi putovanja po putniku može se zaključiti da su nešto niži u odnosu na kombi prevoz. Još jedna pogodnost rent a car-a je to što nećete zavisiti od prevoznika već možete obići bilo koju destinaciju. Za iznajmljeni auto u renta a car agenciji ostavljate depozit koji se pri vraćanju automobila uračunava u konačnu cenu usluge rent a car-a. Povoljne rent a car usluge možete potražiti na https://www.arrentacar.rs/ .

Putovanje do Grčke

Put kroz Makedoniju nije baš najsaniji, ima dosta uključenja na putu i dvosmernog kretanja, što može biti otežavajući za vozače. Na putu ima dosta neravnina, pa tako put nije povoljan za veće brzine zato poštujte ograničenja brzine na putu, koja se kreću između 90 do 120 kilometara na čas. Kroz Makedoniju možete očekivti ukupno tri naplatne rampe. Možete plaćati u denarima ili evrima, cena putarine u oba smera je osam evra.

Na izlazu iz Makedonije obavezna je kontrola dokumentacije i Zelenog kartona. Za Grčku stranu vam je potreban samo pasoš. Pumpe kroz Grčku se nešto ređe postavljene nego kroz put u Srbiji i Makedoniji, i cena goriva je veća. Zato je možda bolje rešenje da rezervoar napunite u Makedoniji ili Srbiji. Na putu kroz Grčku vodite dosta računa, jer su putevi generalno loše obeleženi.

Putevi u Grčkoj su bolji nego u Makedoniji, nema neravnina i možete razvijati i veću brzinu tokom vožnje. Izbegavajte da putujete tokom vikenda, jer vas mogu u Grčkoj sačekati velike gužve zato gledajte da tokom radne nedelje odete na svoj odmor ukoliko imate tu mogućnost. Najveće gužve vas mogu čekate oko Soluna. Vodite računa tokom putovanja, jer vas mogu lako iznenaditi iznenadna preticanja koja mogu biti opasna.

Plaža na Halkidiju su uglavnom privatne, pa tako morate iznajmiti ležaljku ukolko želite da se sunčate i odmarate ispod suncobrana. Voda se ne preoručuje da se pije sa česme, te tako morate kupovati vodu za piće koja nije skupa u Grčkoj, za paket vode od 1,5l treba da izvojite u proseku od jednog evra do evro ipo.