Kako najčešće izražavate emocije? Da li radije darujete poklone ili volite dragim osobama jasno da stavite do znanja da vam je stalo do njih? Cveće, sitnice, pokloni?

Oduvek se ljubav pokazivala na različite načine, a svakako jedan od najčešćih načina da se pokažu emocije jeste poklanjanje cveća. Cvet nikada neće biti demode, ali, da li na pravi način pokazujete emocije?

Crvena ruža nema isto značenje kao bela orhideja, a iris se poklanja u posebnim prilikama. Ako želite da stavite do znanja vašoj dragoj da vam je stalo do nje poklonite joj crvenu ružu. Majke obradujte orhidejom, a prijateljice cvetnim aranžmanom sačinjenim od hrizantema i ruža.

Simbol strasti, sinonim za ljubav, ali i pravi način da nekome pokažate svoju iskrenu ljubav jeste ruža. Cvetni aranžmani od ruža sa bombonjerom ili vinom ili kombinacija dve vrste cveća sigurno će biti odličan poklon za svaku priliku.

Buket cveca bez povoda!

Ako  želite da kažete volim te jezikom cveća dovoljno je da izaberete crvene ruže. Za mnoge je ruža simbol posebnosti, a svakako je sinonim za ljubav.  Ako voljenu osobu želite da iznenadite bez nekog posebnog povoda, onda je buket ruža savršen izbor. Dostava cveća na kućnu adresu je tu da pripomogne da iznenađenje bude potpuno.

Godišnjica braka se bliži, a ako ne znate kako da iznenadite partnerku onda pogledajte šta cvecara online nudi. Partnersku ljubav iskažite pomoću nekog originalnog poklona, a svakako će vaše iznenađenje biti lepše ako uz poklon ide i buket cveca. Cvetni aranžmani su takođe lep poklon, a ako im pridodate bombonjeru, vino ili neku plišanu igračku, nijedna dama neće ostati ravnodušna.

Da li vam je potreban povod da svojoj dami poklonite buket cveca?

Ako nemate naviku da poklanjate cveće bez povoda, počnite to da radite. U povratku sa posla svratite do cvećare i izaberite buket cveca za vašu partnerku. Sigurni smo da ćete joj ulepšati dan.

Možete joj poslati bez povoda cveće na kućni prag, jer je dostava cveća uvek tu za vas. Dovoljno je da prelistate šta nudi cvecara online i jedan poziv rešava sve. Ne čekajte pravi trenutak, jer je uvek pravi trenutak baš sada.

Cvetni aranžmani – ruže, orhideje, ljiljani

Jake emocije se prepoznaju na prvi pogled, ali uvek treba podsetiti dragu osobu koliko vam je stalo do nje. Cvetni aranžmani sačinjeni isključivo od crvenih ruža dokaz su snažne partnerske ljubavi, a buket cveca koji sadrži orhideje i ruže poklonite prijateljici za rođendan ili mami bez nekog konkretnog povoda.

Svaka ruža ima svoju draž, ali na šta vas asocira žuta ruža? Na ljubomoru?

Kod nas se ustalilo mišljenje da je žuta ruža simbol ljubomore, ali ako ne znate ovakav buket cveca označava prijateljsku ljubav, jake emocije i naklonost.

Kraljevski cvet – orhideja

Kada želite da pokažete majkama da ih nesebično volite i poštujete onda su orhideje idealan poklon. Bilo da je 8. mart, dan majki ili godišnjica braka vaših roditelja, orhideje i cvetni aranžmani sačinjeni od ovog cveća biće pravo iznenađenje za vašu dragu mamu.

Ako niste sigurni kakav tačno buket cveca želite, neka vam pri izboru pomogne ponuda koju ima naša cvecara online. Iako je prodaja cveca postala odlična prilika za biznis, tek kada se pogleda ponuda koju ima cvecara online jasno je da postoji mnogo načina pomoću kojih možete da iznenadite vašu dragu osoba.

Ljiljani za bezuslovnu ljubav

Cvetni aranžmani koji sadrže ljiljane iskazuju posvećenost i bezuslovnu ljubav. Ovakav buket cveca odličan je poklon za vašu lepšu polovinu, a često se kupuje i majkama, prijateljicama, kumama, sestrama, bakama. Čak i kada nema neke posebne prilike, uvek se možete odlučiti da svojoj dragoj osobi poklonite neobičan buket ljiljana.

Dunjin cvet cvecara online ima u ponudi i različite bukete, ali možete izabrati da vaši cvetni aranžmani sadrže i više vrsta cveća.