Podmlađivanje kože je nešto čemu svi težimo i u stalnoj borbi protiv starenja, mnogi podlegnu hirurškim zahvatima i operacijama. Ishod ne mora uvek da bude ono što smo želeli, a rizik koji sa sobom nose ove metode podmlađivanja, je prosto prevelik.

Ono što mnogi ne znaju je da hirurški zahvati narušavaju integritet kožea oporavak može da traje predugo. Takođe, organizam trpi veliki stres jer je uvođenje u ovaj proces veoma bolno. Zato, da bismo izbegli komplikacije ovog tipa, najbolje rešenje su nehirurške intervencije koje daju iste rezultate a podmladjivanje lica i tela sada postaju prijatno iskustvo.

Pored ostalih usluga, izdvajamo Ultherapy metodu zatezanja kože lica i tela na potpuno neinvazivan način sa besprekornim rezultatima.

Šta je Ultherapy?

Gustina, čvrstina i elastičnost je ono što koža gubi u toku starenja. Ultherapy tretman obnavlja kolagen a posledica ovog tretmana je zatezanje koze i vraćanje njene prirodne elastičnosti i gustine. Ultrazvučnim talasima, koji direktno prodiru do određenih dubina, stvara se toplotna koagulacija, čiji su rezultati isti kao kod hirurškog postupka za lifting lica i tela. Ono što je bitno, je da ovaj tretman deluje trenutno i da odmah nakon njega možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Brzo i efikasno sa dugotrajnim rezultatima. Zatezanje lica nikada nije bilo bezbolnije a vreme oporavka nikad kraće. Terapija je primenljiva na zatezanje koze u predelu vrata, zatezanje stomaka, bokova i ostalih regija na telu. Ultherapy možete kombinovati sa drugim medicinskim tretmanima, nema oštećenja epidermisa kože a postupak je veoma jednostavan.

Podmladjivanje lica bez igle

Operacije koje se rade za lifting lica mogu imati ogromne posledice. Uvođenje u anesteziju je stres za celo telo a sečenje tkiva može dovesti do raznih infekcija, ožiljaka i komplikacija, što nikako nije ono što želimo za sebe i svoj organizam. Ono što Ultherapy tretman garantuje je bezbolno podmladjivanje lica i rezultate koji su primetni odmah. Lifting lica na ovaj način ne škodi a koža postaje elastičnija i vraća joj se prirodna gustina. Ultrazvučni talasi su fokusirani i precizni a efekat je zatezanje lica bez ikakvih rizika i posledica, sa dugotrajnim rezultatima.

Zatezanje tela uz pomoć Ultherapy medote

Zatezanje stomaka je ogroman proces čak i uz redukovanu ishranu i naporne treninge. Masno tkivo na stomaku, bokovima i ostalim kritičnim delovima tela je najupornije i kako bismo ga otklonili moramo pružiti veliki napor i trud.  Uz Ultherapy, ostaje nam više vremena da se bavimo stvarima koje nas čine srećnim, jer zatezanje koze na ovaj način je brže i bezbolnije. Toplotni efekat uništava masni sloj na svim delovima tela, ne ostavlja ožiljke i potpuno je neškodljiv.

Inovacije u medicini nam pomažu da unapredimo svoje zdravlje i lepotu. Uz pomoć inovativnih metoda dr Džunića, stručnog tima i najsavremenijih uređaja, zatezanje lica, zatezanje stomaka i kože na celom telu nikad nisu bili lakši. Podmlađivanje kože može biti prijatno iskustvo, a rezultati su zagarantovani.

Više informacija o Ultherapy tretmanu možete pronaći ovde.