Nakon nedelja i nedelja planiranja i organizacije venčanja, na red su došle i burme. Kupovina burmi možda jeste stvar koju ćete ostaviti za sam kraj, ali to nikako ne znači da ćete odabir burmi „otaljati“ samo zato što više nemate ni vremena ni živaca. Naprotiv, kupovini burmi se treba detaljno i temeljno posvetiti, naročito zato što je reč o simbolu vaše ljubavi koji bi trebalo da nosite svakog dana do kraja života. Makar tako oni romantični smatraju! I onda, kako odabrati savršene burme za sebe?

Dajte sebi vremena

Kao i za sve do sada, i za kupovinu burmi je potrebno vreme. Nigde ne piše da morate da izađete jedan dan i da odmah pronađete svoje burme iz snova. Naravno, bilo bi sjajno da u glavi imate ideju kako će one izgledati, čisto da znate šta je ono što tražite, ali nemojte da budete nestrpljivi i nemojte da očekujete da će se sve završiti za jedno popodne. Možda i hoće, ali možda i neće! Raznovrsnost ponude i savršen izbor burmi možete videti na ovom linku.

Obiđite više zlatara

Čak i da odmah u prvoj zlatari pronađete burme koje su vam se jako dopale, za svaki slučaj obiđite još nekoliko zlatara čisto da pogledate šta je to što se nudi. Nikad se ne zna, možda pronađete neke još bolje modele, za manje novca, što nas dovodi do sledećeg…

Uporedite cene

Uporedite cene svih modela koje ste videli i koji su vam se svideli. Burme nisu svakodnevna kupovina pa se ne plašite da će se prodati dok vi razmišljate. Svakako, možda će biti potrebno da se za vas naprave specijalne veličine, zato ne očajavajte. Dobro razmislite o svemu što ste videli i napravite uži izbor. Uzmite u obzir i cenu burmi, ali i ono što za taj novac „dobijate“.

Uporedite modele

Osim cene, važno je da uporedite i same modele. Jedan možda ima neki detalj koji vam se manje ili više sviđa, dok drugi uopšte nema detalje što vam dozvoljava da u prsten nešto ugravirate… Razmislite o onome što će za vas predstavljati burme, razmislite o onome što ste oduvek želeli, a zatim uporedite sa samom ponudom. Naravno, nije isključeno da ćete možda sasvim promeniti mišljenje i shvatiti da želite nešto sasvim drugačije!

Osmislite sami svoj savršen model

Možda najbolja opcija koju namerno ostavljamo za sam kraj jeste ta da sami dizajnirate svoje burme! Ukoliko imate mogućnost za tako nešto, ovo je opcija kojom ćete biti najviše zadovoljni jer možete bez mnogo muke, brzo i lako, doći do svojih savršenih burmi koje ćete sa ponosom nositi svakog dana! Na ovaj način možete da imate i originalne, unikatne burme koje osim samog dizajna kojim se nijedan drugi model ne može pohvaliti, možete eksperimentisati i sa samim materijalima kako biste stvorili neobičan i zabavan prsten koji će savršeno odgovarati vašim ličnostima, ali i vašoj ljubavi!

Ukoliko mislite da je odabir burme zapravo nešto oko čega ćete se najviše namučiti, nemojte čekati posldnji čas već krenite u potragu čim počnete da planirate i organizujete samo venčanje. Uostalom, bolje je da imate više vremena i veći izbor, zar ne?