Bez obzira što Uskrs uglavnom proslavljamo sa porodicom, to nikako ne znači da zapostavimo dekorisanje i ne pridamo važnost ukrašavanju uskršnje trpeze. Osim što dekoracija stola za Uskrs podrazumeva standardne uskršnje ukrase poput farbanih jaja, pilića, kokica, travice, zečeva i šargarepica, šareno cveće i cvetni aranžmani idealni su detalji za različite kreativne ideje za Uskrs! Uz to, cvetni aranžmani će bez sumnje doneti duh proleća i pozitivnu prazničnu atmosferu! Uskršnja dekoracija stola prirodnim cvećem i drugim uskršnjim detaljima zajedno sa lepo aranžiranom hranom oduševiće sve prisutne za vašom trpezom!

Vesele boje stonih cvetnih aranžmana

Kada je u pitanju uskršnja dekoracija stola, pogotovo ukoliko očekujete i goste, bitno je da ona odiše svežinom i prolećnim detaljima, a u tu svrhu najbolje će poslužiti cvetni aranžmani veselih boja! Uskrs je radostan praznik, pa takva treba i da je uskršnja dekoracija stola! Srećom, proleće nam donosi raznoliko šareno cveće od kojim možete napraviti samostalno divne aranžmane od cveća, a ukoliko sami nemate neke kreativne ideje za Uskrs – u pomoć vam priskače cvećara Dunjin cvet sa svojim bogatim izborom svežeg rezanog cveća od kojih su napravljeni i mnogi zanimljivi cvetni aranžmani.

Cvetni aranžmani veselih boja neka krase centralni deo uskršnje trpeze, a neki od najlepših stonih aranžmana iz ponude „Dunjinog cvet“-a su cvetni aranžman ljiljani, hrizanteme, alstromerije, cvetni aranžman sa alstromerijama i ružama, zatim šareni cvetni aranžman, cvetni aranžman atrijum i plave ruže, kao i mnogi drugi.

Raskošna uskršnja dekoracija stola

Da biste priredili uskršnju trpezu za pamćenje, slobodno probudite u vama različite kreativne ideje za Uskrs! Osim prolećnih detalja, kao dekoracija stola za Uskrs može vam poslužiti i voće, grančice, veštačka šarena jaja, a od hrane možete napraviti prave slasne i zanimljive uskršnje zalogaje, kao što su pilići napravljeni od jaja ili sendviči koji su izrezan u obliku zečeva,…

Za raskošan izgled, kao uskršnja dekoracija stola mogu vam poslužiti i neki od nesvakidašnjih cvetnih aranžmana, poput cvetnog aranžmana ružino drvo, cvetnog aranžmana u obliku čamca ili broda, zatim cvetnog aranžmana žabica ili cvetnog aranžmana za sto u svećnjaku.

Takođe, ništa lepšeg nema od prirodnog cveća, pa možete pored svakog tanjira staviti u vaze po buket šarenog cveća, kao što je cvetni aranžman strelicija i ruže, a sve ovo naći ćete u ponudi cvećare Dunjin cvet.

Zanimljivi cvetni aranžmani i cveće u saksiji za celu kuću

Iako je dekoracija stola za Uskrs najvažnija stavka, nemojte zaboraviti da cvećem ukrasite i ostale prostorije i vidljive prostore u kući. Dajemo vam u nastavku zanimljive predloge i kreativne ideje za Uskrs uz pomoć kojih možete dekorisati prozore, ulazna vrata, zavese i garnišle, baštu ili terasu, kao i sve druge prostorije u kući.

Cvetni aranžmani u koferima, kavezu ili ukrasnim kutijama mogu biti zanimljiva dekoracija stola za Uskrs, ali ih možete staviti i u prozore, baštu ili bilo koji drugi deo kuće koji želite da oplemenite cvećem. U ponudi cvećare Dunjin cvet nalaze se različiti cvetni aranžmani ovog tipa, a neki od njih su:

  • Cvetni aranžman u kavezu sa penelopsis orhidejama i roze ružama,
  • Cvetni aranžman u šoljici,
  • Cvetni aranžman u koferu,
  • Cvetni aranžmani eceverija,
  • Cvetni aranžman sa bambusima,
  • Cvetni aranžma crvene ruže i amarilis u ukrasnoj kutiji,
  • Cvetni aranžman anturijum protea ruže,
  • Cvetni aranžman crvene ruže i orhideje u koferu, kao i mnogi drugi.

Kada je dekoracija stola za Uskrs u pitanju, dobar izbor mogu biti i ukrasne vaze, staklene posude, pletene korpice i velike činije u koje ćete staviti sveže cveće i šarena jaja i napraviti zanimljiv cvetni aranžman. I tu Dunjin cvet može da se pohvali svojim bogatim izborom i ponudom kao što su ljubičaste kale u staklu, aranžman u staklu sa orhidejom, cvetni aranžman orhideja, vanda, ruža i ljiljan, zatim aranžman sa penelopsis orhidejom, aranžman crvene ruže, cvetni aranžman žute orhideje, aranžman bele ruže i orhideja i tome slični cvetni aranžmani.

Takođe, cveće u saksiji može biti dobar izbor za dekoraciju kuće. Ono će sigurno oplemeniti vaš životni proctor, a ujedno neće uvenuti nakon nekoliko dana. Cveće u saksiji koje ne morate mnogo zalivati i brinuti o njemu idealno je za one koji nemaju mnogo vremena da se posvete negovanju cveća. Savršen, a ujedno i interesantan izbor zbog različitih boja je ehinocactus ili kaktus u boji, a u ponudi cvećare Dunjin cvet možete naći i drugo cveće u saksiji poput cymbidium saksijske biljke ili penelopsis orhideje.

Nadamo se da smo vam malo pomogli i olakšali predlozima, ali neka kreativne ideje za Uskrs i sama uskršnja dekoracija stola budu u vašem stilu. Potrudite se da je sve bar ovaj dan u znaku veselog praznika kakav je Uskrs!