Koliko god dobro i predano održavali svoj auto, pre ili kasnije doći ćete u situaciju kada će vam zatrebati rezervni delovi za automobile. Sve ima svoj rok trajanja pa i delovi za kola. Kako biste što pre osigurali funkcionalnost i efikasnost vašeg automobila, u takvim situacijama potrebno je da reagujete brzo i ispravno.

Prvo na šta treba da obratite pažnju, kada su u pitanju rezervni delovi za automobile, jeste pronalaženje pravog mesta za kupovinu. Rezervni auto delovi online su veoma zastupljeni u poslednje vreme, i na internetu se mogu naći gotovo svi delovi za kola, kao i sva neophodna dodatna oprema za auto.

Druga važna stvar na koju treba da obratite pažnju jeste da li odabrati nov ili polovan rezervni deo. Kao i obično, oba izbora imaju i svoje prednosti ali i nedostatke. Međutim, mi vam nudimo pet razloga zbog kojih smatramo da je bolje opredeliti se za nov umesto za polovan rezervni auto deo.

Prvi razlog: Bezbednost

Za svakog pravog vozača najvažnija stvar u vezi automobila treba da bude bezbednost. Da bi automobil bio bezbedan neophodno je da sve njegove komponente budu ispravne i funkcionalne. Zato je važno da, ukoliko dođe do kvara i prestanka rada nekog dela, taj deo uvek bude zamenjen originalnim, kvalitetnim, novim delom.

Novi delovi za kola sigurno koštaju više od polovnih, ali polovni rezervni delovi za automobile samo privremeno rešavaju vaš problem. Vrlo brzo se može destiti da i oni otkažu, pa se u toj situaciji nepotrebno izlažete duplom trošku.

Drugi razlog: Ispravnost

Kada kupujete polovne auto delove morate voditi računa o stanju u kom se ti delovi nalaze. Nije dovoljno samo da taj deo bude kompatibilan sa vašim automobilom, već i da je zaista ispravan i funkcionalan. Mnogi prodavci će pokušati da od vas prikriju njegovo stvarno stanje, pogotovo ako su u pitanju auto delovi online. Novi rezervni delovi za automobile su sigurni po tom pitanju i svakako ćete ih dobiti u stanju u kakvom i treba da budu.

Treći razlog: Garancija

Veoma važna pogodnost koju dobijate kupovinom novih auto delova jeste rok trajanja i garancija. Polovni auto delovi mogu biti pohabani, oštećeni i nesigurni za vašu bezbednost, ali i za bezbednost vašeg auta, jer će sigurno trajati manje i kraće od novog. Danas, čak i preko interneta, auto delovi online shop-ova prodaju se sa overenom garancijom, isto kao i u svakoj drugoj prodavnici.

Četvrti razlog: Estetika

Ako vam je, kao svakom pravom vozaču, stalo i do estetike vašeg automobila, ako volite da enterijer i eksterijer auta bude na zavidnom nivou, onda su novi delovi za kola bolji izbor za vas od polovnih. Estetika je naročito važna za karoseriju, poput branika, blatobrana, retrovizora, šoferšajbni, ali i limarija za automobile u estetici igra važnu ulogu. Stoga, ukoliko želite da vaš automobil zadrži stari sjaj onda obavezno nabavite novu opremu za auto.

Peti razlog: Nove auto delove prodaju provereni prodavci

Da biste bili sigurni da je novac koji ste uložili u popravku vašeg automobila pametno potrošen, uvek kupujte potrebne rezervne delove samo kod proverenih prodavaca. Kvalitetne i originalne nove auto delove sa garancijom, prodaju samo prodavci sa kredibilitetom.

Auto delovi online shop karoserija.rs je jedan od najpoznatijih i najbezbednijih online portala za prodaju rezervnih auto delova, koji pokriva teritoriju cele Srbije i Crne Gore. Portal poseduje širok, sveobuhvatan asortiman rezervnih delova za sve modele i tipove automobila. Svakog trenutka na njihovom lageru nalazi se preko 70 hiljada artikala.